Josico imzayı attı

Güncelleme Tarihi:

Josico imzayı attı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 29, 2008 16:41

Sarı-Lacivertliler'in İspanyol ekibi Villarreal'den transfer ettiği Josico, kendisini Fenerbahçeli yapan sözleşmeye imza attı.

Haberin Devamı

Josico'nun imza töreni / Video

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu'nun ve Şekip Mosturoğlu'nun da katıldığı imza töreninde İspanyol oyuncu açıklamalarda da bulundu. Josica, " Güzel günler geçirdiğim Villarreal'deki futbol yaşamımı bitirmiş durumdayım. Şu an hedefleri olan büyük bir kulübe geldim" dedi ve şöyle konuştu:

"Öncelikle Fenerbahçe'nin başarılı olması için elimden gelen her şeyi yapacağım. Fenerbahçe hedefleri olan bir kulüp. Fenerbahçe'nin geçen sene Şampiyonlar Ligi'ndeki maçlarını takip ettim. Çok iyi işler yaptı."

Ä°spanyol oyuncu basın mensuplarından yaşıyla ilgili gelen soruya ise şöyle cevap verdi:Â

"Futbolda gösterilen performansın yaşla çok fazla ilgisi yoktur. Kendinize ne kadar iyi bakarsınız, sahada ne kadar iyi bir oyun sergilerseniz insanlar da yaşınıza bakmaz."

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki rakipleriyle ilgile gelen bir soruya ise Josico, "Güçlü rakipler var. Gruptaki 4 takım da denk ve güçlü. Evimizdeki maçları kazanmamız çok önemli. Fenerbahçe'nin bu gruptan çıkacağından eminim" diye yanıtladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!