Jose Mourinho'dan açıklamalar

Güncelleme Tarihi:

Jose Mourinhodan açıklamalar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2014 15:40

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinhı ile kaleci Peter Cech, yarın oynanacak Galatasaray karşılaşması öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

İşte basın toplantısında konuşulanlardan satır başları...

PETER CECH

Jose Mourinhodan açıklamalar

Çok heyecanlıyım. İstanbul'da ilk kez oynayacağım. Statta taraftar bazında Çok sıcak bir ortamın olacağını tahmin ediyoruz.

Drogba ile 9 yıl aynı takımda oynadık. Çok farklı bir oyuncu Drogba. Galatasaray içinde çok büyük anlam taşıyor. Ben Galatasaray ile gol şansı bulacağına inanıyorum.

Son zamanlarda iyi sonuçlar aldık. Takım olarak iyi bir durumdayız. Ancak Karşımızda zor ve iyi bir takım olacak.

Muslera daha önce Lazio'da da çok başarılı dönem geçirdi. Kaliteli, uluslararası bir oyuncu. Çok kaliteli, iyi bir kaleci. Umarım yarın kazanırız. Kazanmak için önce Muslera'yı geçmeliyiz.

CHELSEA'NIN SON ANTRENMANINDAN KARELER / GALERİ Adem KABAYEL'in objektifinden

Haberin Devamı

JOSE MOURINHO

Hayır yanıtı savunmuyorum. Olup bitene atak hücum yapıyorum. Yapmış olduğum ciddi röportajda söyleyeceğim bir şey değil. Eto’o’dan bahsediyoruz burada. Onunla en iyi sezonlarımı geçirdim.

O büyük şampiyonluklar yaşamış bir oyuncu. Asıl buradaki sorun özel bir sohbetin yayınlanması. Ki ben her zaman futbolcularını koruyan bir insanım.

Jose Mourinhodan açıklamalar

Drogba'da çok iyi ve üst düzey bir futbolcu.

Ben bütün maçlar için sabırsızım. İyi sonuçlar almak istiyorum. ve bunu En iyilerin karşısında bunu yapmak istiyorum.

Ve Galatasaray Türkiye şampiyonu. Drogba ile karşılaşmak tabii ki zor ve garip bir durum. Her ikimizde işimizi yapmak zorundayız. O geçen yıl olduğu gibi Gol atmak, bende takımımın kazanması için elimden geleni yapacağım.

Galatasaray geçen yılda iyi takımdı ve şimdi de iyi takım. Galatasaray'da herhangi bir şey değişmedi. Tam tersi daha fazla transfer yaptılar. Sol bek aldılar ve sürekli birbiri ile oynayan, hücum hattı müthiş bir takım ile oynayacağız. Karşımızda iyi bir takım var, bu çok net.

Haberin Devamı

Geçen sene Real Madrid için zor bir sene idi. Bu sene ise Chelsea için zor bir sene. Zor bir maç olacak.

Şampiyonlar ligi kupası adına Favori değiliz çok açık ve aşikar. Herhangi bir takım çeyrek finale ulaşmayı başarırsa her şey olabilir. İsmi ne olursa olsun çeyrek finale gelen takım her şeyi yapabilir.
Chelsea kupayı kazanırken favori değildi. Bende favori değilken bunu, şampiyonlukları kazanmayı, başarmayı severim. Zaten ben favori iken bu kupayı kazanamadığımı hatırlıyorum.

Tabii ki kazanmak için oynayacağız. Galatasaray'ın çok iyi ve özel oyuncuları var. Yedek kulübesinde dahi Umut Bulut ve Burak Yılmaz gibi çok iyi, özel futbolculara sahipler.
Chelsea gelmek için takım kuruyor. Kendi sistemimizi ve futbolumuzu oynayıp kazanmaya çalışacağız.

Haberin Devamı

Drogba'yı görmek garip durum. Maç sırası ve öncesi Drogba gibi Sneijder gibi kariyerimin parçası olan oyuncularımı görmek garip. Oyunun prensibi kazanmak. Onlar da bizde kazanmak için oynayacağız. Bu durumu oyun boyunca kabullenmeliyiz. Şu anda rakibiz.

Galatasaray'a bir gün gelir mi?

Sözleşmem bitene dek kendi kulübüm dışında konuşmam. Kulübün sahibi işin bitti diyene dek buradayım. V şu anda olmak istediğim kulüpteyim. Ben bir futbol adamıyım, elbette çalışmak istiyorum. Ama şu anda çalışmak istediğim yerdeyim

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!