"İyi bir ekip havası yakaladık"

Güncelleme Tarihi:

İyi bir ekip havası yakaladık
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2012 11:25

2012 Londra Paralimpik Oyunları'na takım halinde gitmeye hak kazanan ilk branşlardan Golbol Erkek Milli Takımı oyuncularından Okan Düzgün, “İyi bir ekibiz, daha da güçlü hale gelerek oyunlarda hak ettiğimiz dereceyi alacağız” dedi.

Okan Düzgün, gözlerini daha sonra kaybettiğini ve 10 yaşından beri golbol oynadığını belirterek, teknik direktör Gökhan İnce ile birlikte iyi bir ekip oluşturduklarını söyledi.

Oyunlar için hazırlıkların en iyi şekilde devam ettiğini kaydeden Düzgün, “İyi bir ekibiz, daha da güçlü hale gelerek oyunlarda hak ettiğimiz dereceyi alacağız. İlk 3'e girebilecek kapasitemiz var. Bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bu süreçte her şeyden fedakarlık yaparak yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Düzgün, golbol sayesinde enerjisini olumlu yönde harcadığını, spor sayesinde sosyal çevresinin de geliştiğini kaydetti.

“İyi bir ekip havası yakaladık”

Yusuf Uçar ise ilkokuldan beri yaklaşık 10 yıldır golbol oynadığını, paralimpik oyunlarında başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

Takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını kaydeden Uçar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Teknik direktörümüz Gökhan İnce ile birlikte çok iyi bir ekip havası yakaladık. Paralimpik Oyunları'na derece için gidiyoruz. Uzun zamandır birlikte oynamamızın bize katkısı büyük. Kalan süreçte en iyi şekilde hazırlanıp, oyunlarda hak ettiğimiz dereceyi alacağımıza inanıyorum.”

Londra'da 29 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek paralimpik oyunlarına katılacak Görme Engelliler Golbol Erkek Milli Takımı, Litvanya'daki uluslararası turnuvanın ardından çalışmalarını Erzurum'da sürdürecek.

Paralimpik Oyunları'nda 30 Ağustos'ta başlayacak golbol müsabakalarında A Grubu'nda mücadele edecek milli takım, ilk 4 takımın çeyrek finale yükseleceği grupta İsveç, Büyük Britanya, Finlandiya, Brezilya ve Litvanya ile karşılaşacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!