İtalyan Laura Arolat'ı seçti

Güncelleme Tarihi:

İtalyan Laura Arolatı seçti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2002 00:12

Geçtiğimiz hafta cuma günü Eurosport'ta yayınlanan ‘‘Avrupa Ritmik Jimnastik Şampiyonası’’ yarışmasında ilginç bir olay yaşandı. Metin Arolat'ın Venedik'te klibini çektiği ‘‘Yukarda Allah Var Korkmaz mısın’’ adlı şarkının müzikleri, İtalyan jimnastikçi Laura Zachilli'nin gösterisine fon müziği oldu.

8-10 Kasım tarihleri arasında İspanya'da düzenlenen, ‘‘Avrupa Ritmik Jimnastik Şampiyonası’’ yarışmasında bir ilk yaşandı. Bayan teklerde mücadele eden İtalyan jimnastikçi Laura Zachilli gösterisini Metin Arolat'ın, klibini Venedik'te çektiği şarkısı, ‘‘Yukarıda Allah Var Korkmaz mısın’’ ile gerçekleştirdi. Sözlerin yer almadığı şarkıyla 3.5 dakika gösterisini sunan Zachilli salondakilerin beğenisini toplarken, olaydan haberdar olan Metin Arolat ise evinde şaşkınlıkla gösteriyi izledi. Cuma günü sabah yapılan karşılaşmanın akşam 18.30'daki tekrarını bir arkadaşının uyarısıyla izleyen ünlü şarkıcı, ‘‘Yaşadığım mutluluğu ve gururu kelimelerle tarif edemiyorum’’ dedi. Arolat konuşmasına şöyle devam etti:

AVRUPA'DA BİLİNİYOR

‘‘Şarkım o yıllarda Fransa'da single olarak da piyasaya çıkmıştı. Şarkının Budha Bar'da listeye girmesinden sonra ‘Budha Bar' albümünü hazırlayan Claudia Challe şarkıyı bu albüme koymaya karar verdi. Sonuç olarak tüm Avrupa'da albüm bir milyonun üzerinde sattı. 15 gün önce de Demet Akalın Londra'dan aradı ve şarkımın kaset satan bir dükkanda çaldığını söyledi. Kısacası şarkıma hala böyle bir ilgi var. Bu yüzden kısa bir süre önce Fransa'dan beni aradılar ve şarkının İngilizce versiyonunu yapmayı teklif ettiler. Ayrıca klibini de İtalya'da Venedik'te çekmiştim.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!