İstenmeyen adam Mesut Özil!

Güncelleme Tarihi:

İstenmeyen adam Mesut Özil
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2014 11:19

Bayern Münih maçında kaçırdığı penaltı nedeniyle hedef tahtasına konan Mesut Özil'in, takım arkadaşları tarafından istenmediği için zor günler yaşadığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Almanya Milli takımı'nın takımının eski kaptanı Michael Ballack, Arsenal forması giyen Mesut Özil'i takım arkadaşı olarak bir türlü kabullenemediklerini belirtti.

Milli formayı 98 kez giyen Ballack, Mesut Özil'in hızlı transferine rağmen ilk iki maçta kendini gösterme fırsatı bulduğunu ancak son zamanlardaki dalgalı performansı nedeniyle büyük eleştiriler aldığını, bunun da son örneğinin Şampiyonlar Ligi maçında Bayern Münih karşısında penaltıyı kaçırmasını gösterdi.

Michael Ballack, "Mesut takımda kaybetmiş görünüyor. Arsenal'e ilk geldiğinde nitelikleri nedeniyle kendisinden büyük beklentiler vardı. İlk iki maçında beklentilere cevap verecek oyun sergiledi ancak zamanla beklentilere cevap veremez duruma geldi. O kadar çok para ödenen iyi bir futbolcu olarak kalitesini ortaya koyamadı. Nitelikleri ve kabiliyeti ile takımına daha çok şey vermeliydi ama veremedi. Takım arkadaşları tarafından da bir türlü kabul edilmedi" dedi. (Skorer)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!