İşte Ünal Aysal’ın G.Saray’ı

Güncelleme Tarihi:

İşte Ünal Aysal’ın G.Saray’ı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2011 00:00

Ali Dürüst ikinci başkan olurken, futbol şubesi ona bağlanacak.
Adnan Öztürk mali işler ve şirketler-den sorumlu başkan yardımcısı olacak.
Terim, Florya’nın patronu ola-cak, Hasan Şaş da yardımcısı.

Haberin Devamı

G.SARAY’da 14 Mayıs’ta başkan adayı olan Ünal Aysal cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Sabah saatlerinde camianın önemli isimlerinden Hayri Kozak, Aysal ile bir araya gelerek, “Ben yokum” dedi. Saat 14.30’da Akmerkez’in 17. katında Ünal Aysal, Ali Dürüst, Adnan Öztürk ve Refik Arkan bir araya geldi. Saatler süren toplantı sonrası merak edilen sorular da yanıt buldu. Buna göre Ali Dürüst, Ünal Aysal’ın yönetim kurulunda 2. başkan ve futboldan tek sorumlu isim olacak.
Ünal Aysal’ın listesindeki bir diğer önemli isim Adnan Öztürk ise Mali İşler ve Şirketlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olacak.
Sarıgül de listede
Aysal’ın listesinde Adnan Polat yönetiminde de yer alan tek isim, Emir Sarıgül oldu.  Aysal’ın en büyük gözdesi ise Erik Gerets değil, Fatih Terim. G.Saray’da birçok başarıya imza atmış Terim’i Florya’nın başına geçirmek isteyen Aysal ve ekibi Hasan Şaş’ı da yardımcısı olarak düşünüyor. Eğer Terim olmaz ise ikinci adres takımı 2006’da şampiyon yapan Erik Gerets olacak.

Haberin Devamı

Ünal Aysal’ın listesi

Refik Arkan, Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Mete Başol, Aka Gündüz Özdemir, Ali Gürsoy, Adnan Nas, Celal Gürcan, Mümtaz Demir, Necati Demirkol.
Yedekler: Sedat Doğan, Mehmet Cibara, Reşit Sinanlı, Sait Bingöl, Emir Sarıgül.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!