İşte Fener'in 1 numaralı planı

Güncelleme Tarihi:

İşte Fenerin 1 numaralı planı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2015 01:15

Mert zorlayamadığı için Volkan Demirel’in rehavete girdiğini düşünen Fenerbahçe yönetimi kolları sıvadı. Cech ve Weidenfeller ile ilgilenen yönetim yıldız kaleci transferi ile Volkan’ı yeniden forma rekabetine sokmak istiyor.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’de Volkan Demirel’den vazgeçemeyen sportif direktör Terraneo ve teknik direktör Pereira yıldız bir kaleci arayışlarını da sürdürüyor. Mert’in Volkan’ı çok fazla zorlayamadığını düşünen sarı lacivertliler çok kaliteli bir yabancı kaleci alarak Volkan’ı forma rekabetine sokmayı amaçlıyorlar. Volkan’ın kalitesinden emin olan sarı lacivertliler iyi bir yabancı kaleci ile milli kalecinin çok daha iyi bir performans sergileyeceğini düşünüyorlar.

HATALAR HEP REHAVETTEN

VOLKAN’ın forma rekabeti olmadığı için zaman zaman konsantrasyon sorunları yaşadığı konusunda hem fikir olan Terraneo’ya ve Pereira iyi bir kaleci daha alınırsa Volkan’ın da ateşleneceğini düşünüyorlar. Bu nedenle arayışlara başlayan sarı lacivertlilerin ünlü isimler önerildi. Bu isimlerin başında Chelsea’de formasını kaybeden Peter Cech var. Volkan ile birlikte büyük bir rekabete girecek kalitede bir kaleci isteyen sarı lacivertlilerin bir diğer adayı, Dortmund kalecisi Weidenfeller ile de ilgilendiği ve Dortmund’dan ayrılan 34 yaşındaki kalecinin sarı lacivertlilere gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

KAMPTA REKABET BAŞLAYACAK

VOLKAN Demirel’in son dönemlerde kendisi ile ilgili çıkan haberler nedeniyle son derece hırslı olduğu belirtilirken hazırlık kampına hazır bir şekilde geleceği öğrenildi. Başarılı kalecinin kim transfer edilirse edilsin formayı bırakmamak için rekabete hazır olduğu dile getiriliyor, bu nedenle sarı lacivertlilerin kamp döneminin büyük bir rekabete sahne olması bekleniyor,

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!