İstanbul'a bayram yok!

Güncelleme Tarihi:

İstanbula bayram yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2011 13:35

Kurban Bayramı, Spor Toto Süper Lig'de İstanbul takımlarının beklediği gibi geçmedi.

Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta maçları, Kurban Bayramı'na denk gelirken, tamamı zirve mücadelesi içerisinde yer alan 4 İstanbul takımının da bayram heyecanı erken sona erdi.

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımlarının bayram haftası içindeki karşılaşmalarda aldıkları olumsuz sonuçlar, hem takımların, hem taraftarların Kurban Bayramı sevinçlerini etkiledi.
Haftaya namağlup lider olarak giren Fenerbahçe, Sivasspor'a deplasmanda 2-0 yenilirken, liderliğini sürdürmesine karşın, ligde 27 maçtır süren namağlup unvanını da Sivas'ta bırakmak zorunda kaldı.

Kendi evinde Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayan Galatasaray ise, lider Fenerbahçe ile puan farkını 1'e indirme fırsatı yakaladığı karşılaşmada 0-0'lık beraberliğe razı oldu.

Zirve mücadelesinde Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yaşadığı puan kayıplarının ardından Gençlerbirliği deplasmanında çok önemli bir mücadeleye çıkan Beşiktaş da rakibinden çelme yemekten kurtulamadı. İlk yarısını 2-0 önde bitirdiği karşılaşmayı ikinci yarıda yediği gollerle 4-2 kaybeden Beşiktaş, ligde 2. sıraya çıkma fırsatını kullanamadı.

Bu sezon istikrarlı futbolunu sürdüren bir diğer İstanbul ekibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise Bursaspor'u konuk ettiği maçtan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı. Kazanması halinde 2. sıraya çıkacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor da şansını kullanamayan bir diğer ekip oldu.

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul ekiplerinin bu haftaki maçlarında deplasmanda kaybetmeleri, kendi evlerinde ise berabere kalmaları dikkat çekti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!