İstanbul’da büyük final

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da büyük final
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2015 23:40

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nda sondan bir önceki etabı Mark Cavendish kazanırken, İstanbul etabı’nda genel klasman lideri mayosunu ise Kristijan Durasek giyecek.

Haberin Devamı

BU sezon 51. kez düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda final bugün İstanbul’da yapılacak. Saat 10.00’da Sultanahmet Meydanı’ndan yola çıkacak olan bisikletçiler, önceki senelerin aksine bu kez Boğaziçi Köprüsü’nü iki kez geçecekler.
Sporcular starttan sonra Sahil Yolu’nu kullanarak Sirkeci, Eminönü, Kabataş, Beşiktaş güzergahından Barbaros Bulvarı’na ulaşacak. Buradan Boğaziçi Köprüsü’nden geçecek olan sporcular Altunizade Kavşağı’ndan dönüş yaparak tekrar Boğaz Köprüsü’ne girecekler.

Bisikletçiler geldikleri yoldan dönüş yaparak Çatladıkapı’dan geçip At Meydanı’ndaki finiş alanına ulaşacaklar. Finiş alanında şampiyon bisikletçiye ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim edecek.

DURASEC ŞAMPi...

TUR’da sondan bir önceki etab olan Selçuk-İzmir geçişini, Etıxx Ouick Step Takımı’ndan Mark Cavendish kazandı. Biritanyalı sporcu bu sezon 3. kez etap zaferine erişirken, Turkuaz Mayo’nun sahibi Lampre-Meride Takımı’nın sporcusu Kristijan Durasek de, bir kaza ya da sakatlık sorunu yaşamazsa şampiyonluğunu ilan edecek.

Haberin Devamı

BU YOLLARA DİKKAT!

TUR’un istanbu letabı nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Bu sebeple Yerebatan Caddesi’ne (Ayasofya Camisi önü), Boğaziçi Köprüsü’ne, Altunizade’ye, Galata Köprüsü’ne, Atatürk Bulvarı’na, Yenikapı IDO’ya, Kennedy Caddesi’ne ve Çatladıkapı’ya çıkan yollar trafiğe kapaşı olacak. Kapalı yolların tam listesi ise hurriyet.com.tr’de yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!