İşt R.Madrid ve Villarreal'in teknik patronları

Güncelleme Tarihi:

İşt R.Madrid ve Villarrealin teknik patronları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2009 00:00

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid, Villarreal'den Manuel Pellegrini'yi, Villarreal de son olarak Yunanistan'ın Olympiacos kulübünde görev yapan Ernesto Valverde'yi teknik direktör olarak göreve getirdi.

Haberin Devamı

Real Madrid'in yeni kulüp başkanı Florentino Perez, ilk olarak teknik direktör sorununu çözerken, Villarreal'e 4 milyon Avro tazminat ödeyerek, Şilili teknik adam ile anlaştı. Real Madrid ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Pellegrini, basına yapılan tanıtımda, “Teknik direktör olarak 23 yıl önce çalışmaya başladığımda, Real Madrid'te kariyerimi sona erdireceğimi söylemiştim ve bu rüya gerçekleşti. Belki de dünyanın en büyük kulüplerinden birindeyim” dedi.

Villarreal kulübü ise Pellegrini'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Valverde'yi oturttu. Valverde'nin 1 yıllık sözleşme imzaladığı ve uzatmak için 1 yıllık opsiyon bulunduğu açıklanırken, 45 yaşındaki İspanyol teknik adamın yarın basına tanıtılacağı duyuruldu.
Bu arada Real Madrid kulüp başkanı Perez, Jorge Valdano'yu genel direktör, Miguel Pardeza'yı spor direktörü ve Zinedine Zidane'ı da danışman olarak seçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!