Ispartaspor'a kamp yaramış

Güncelleme Tarihi:

Ispartaspora kamp yaramış
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2001 00:00



Çetin KESKİNPALA/ISPARTA(DHA)
Haberin Devamı

Amasyaspor ile yapılan hazırlık maçında ikinci yarıda görev alan 7 genç futbolcu da teknik heyetten tam not aldı.

Belek'teki kamp çalışmalarını tamamladıktan sonra evine dönen ve son hazırlık maçında Amasyaspor'u 4-2 yenen Ispartaspor, sergilediği futbolla taraftarlarına güven verdi. Teknik Direktör Tarık Söyleyici'nin, ikinci yarıda forma şansı verdiği K.Mehmet, Muhsin, K.Abdullah, Kamil, Levent, K.Murat ve Mehmet Dinçer gibi altyapıdan gelen genç futbolcular da tam not aldı.

Söyleyici, Belek'teki kamp çalışmaları sırasında genç futbolcuları da takıma monte etmek için büyük çaba harcadıklarını belirterek, ‘‘Amasyaspor ile seyircimizin önünde oynadığımız hazırlık maçı bu gençlerimiz için önemli bir sınavdı. Oynadıkları futbolla takımda forma yarışı içinde olacaklarını gösterdiler. Çalışan ve geleceğini düşünen gençler ligde de şans bulacak’’ dedi.

Ispartaspor'da, antrenman eksiği bulunan Bülent, Hasan Basri, Alper ve Yusuf dışındaki futbolculara 2 gün izin verildi. Bu futbolcular cumartesi ve pazar günü çift antrenman yaparak çalışmalara devam edecek. Söyleyici, Belek'teki kampta takımın performansının üst düzeye çıktığını, pazartesi gününden itibaren kamp düzeni içinde çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!