Isparta'da Bucaspor beraberliğine yorum: Nazar boncuğu

Güncelleme Tarihi:

Ispartada Bucaspor beraberliğine yorum: Nazar boncuğu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2001 00:00


Çetin KESKİNPALA
Haberin Devamı

Pembe yeşilli kulübün başkanı Atakan Yazgan, ‘‘Sahamızda puan kaybettiğimiz için sadece şanssızlığımızdan yakınabiliriz, ben oyundan memnunum’’ dedi.

Pazar günü sahasında Bucaspor ile oynadığı maçta golsüz berabere kalan Ispartaspor'da, ikinci yarıya puan kaybederek başlamanın üzüntüsü yaşanıyor. Teknik Direktör Tarık Söyleyici, oyun temposu ve gol pozisyonu üretme bakımından çok üstün oldukları bir maçta şanssızlıklarını bir türlü kıramadıklarını belirtti. Söyleyici, ‘‘Maalesef şutlarımız hep direkleri sıyırdı. Atacağımız bir gol bize farklı galibiyetin yolunu açardı. Ne yazık ki sayısız pozisyondan yararlanamadık’’ dedi.

Pembe yeşilli kulübün başkanı Atakan Yazgan ise, futbolcuların sergilediği oyundan memnun olduğunu ifade ederek, ‘‘Bucaspor'a puan kaptırmamızı ligin ikinci yarısındaki maratonda bizim için nazar boncuğu olarak kabul ediyorum. Sahamızda puan kaybettiğimiz için sadece şanssızlığımızdan yakınabiliriz. Eksiklerimiz vardı. Bazı futbolcularımız da antrenman eksiğine rağmen görev aldı. Sahada hepsi de canla başla çalıştı. Kimseyi suçlayamayız’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!