İspanya’da ne işiniz vardı

Güncelleme Tarihi:

İspanya’da ne işiniz vardı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2013 00:16

Tahkim Kurulu ile yüzleşecek olan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, “Andorra maçı için İspanya’ya gittiniz, dosyamı ele almadınız. Şimdi cezamı kaldırsanız neye yarar” diyecek.

Haberin Devamı

KASIMPAŞA maçının devre arasında hakem Tolga Özkalfa’ya centilmenlik dışı hareket yaptığı gerekçesiyle 21 gün ceza alan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, cezasının 17. gününde, bugün Tahkim Kurulu’na savunma verecek. Toplantıya yönetici Tolga Deniz Aytöre ile birlikte katılacak Yıldırım’ın, ceza zaten bitmekte olduğu için, itirazı kabul edilse bile bunun fiilen bir yarar sağlamayacağı konusunu işleyeceği öğrenildi.

Edindiğimiz bilgilere göre Yıldırım, savunmasında, Tahkim Kurulu başkan ve üyelerine, “Geçtiğimiz hafta Andorra maçı için İspanya’ya gitmeniz yüzünden kurulu toplayamadınız. Bugün cezanın 17. günü… Cezanın bitmesine 4 gün kala siz benim cezamı kaldırsanız ne olacak” diyecek.

Açıklama yapılacak

Tahkim Kurulu üyelerinin milli maçı izlemek için günler süren bir İspanya seyahati yapmasına tepkisini göstermeyi planlayan Yıldırım, bu durumun hukuksuzluğuna dikkat çekecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli yöneticiler de, Yıldırım’ın bu savunması sonrası TFF önünde bir açıklama yapacaklar. Bu açıklamada Tahkim Kurulu’nun kararları ve İspanya seyahati kamuoyu önüne eleştirilecek.

Toplantı çarşamba yapıldı

RUTİN olarak perşembe günleri toplanan Tahkim Kurulu’nun geçtiğimiz hafta milli maç nedeniyle çarşamba günü toplandığı öğrenildi. Kurula Perşembe sabahı başvuru yapan Aziz Yıldırım’ın talebi bu nedenle görüşülemedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!