İskoç sevgili sürprizi

Sosyete dişçisi olarak tanınan Galip Gürel, aynı zamanda sportmen kişiliğiyle de bilinir.

Tarkan’a doğum gününde İran kedisi hediye ettiği için bir ara magazin basınında epey yer alan eşi Berna Hanım’sa, davetlerin olmazsa olmaz simalarındandır. Çiftin 15 yaşındaki oğlu Ali Gürel’e gelince... Öğrenimi nedeniyle İskoçya’da... Sadece tatil dönemlerinde ailesiyle olabilen Ali, bu yıl Türkiye’ye yalnız gelmedi ve İskoç sevgilisi Marina’yı beraberinde getirdi. Önce İstanbul’a gelen, Marina’yı ailesiyle tanıştıran Ali Gürel, ardından da sevgilisiyle Bodrum’a geçti. Her yerde el ele görülen genç çift, Bodrum’da Gürel ailesine ait evde kalıyor.

New York’a beklerim

Ender Mermerci, geçtiğimiz ay Amerika’dan gelen dostlarına İstanbul, Bodrum ve Göcek’i kapsayan nefis bir Türkiye turu yaptırmıştı. Bir süre önce de Melda Kamhi’nin Yalıkavak’taki nişan davetine katılan Ender Mermerci, duyduğum kadarıyla kışı Amerika’da geçirmeyi planlıyor. Hatta davet sırasında Yasemin Kamhi’yi de New York-42. Cadde’deki dairesine davet etmiş.

Kimseye güvenemiyor

Club Flipper’ın sahibi Ahmet Bayer’in eşi Sinem Hanım, Bodrum’un tadını en iyi şekilde çıkaranlardan... Sezonun tamamını eşinin işleri nedeniyle bu tatil beldesinde geçiren Sinem Bayer, her gün teknelerine atlayıp soluğu Türkbükü koylarında alıyor. Denize girmek için Havana Beach’i tercih eden Bayer, kızlarını ise güvenip de kimseye emanet edemediği için çoğu zaman yanından ayırmıyor.

Durumu iyi

Esra Üstünkaya’nın 70 yaşındaki annesi Ayten Kaktüs, geçtiğimiz hafta Bodrum tatili sırasında rahatsızlandı. Bu nedenle apar topar İstanbul’a getirilen Kaktüs’ün omuriliğinde bir sorun olduğu anlaşılınca, vakit kaybedilmeden ameliyata alındı. Başarılı geçen bu operasyon sayesinde Ayten Hanım’ın durumunun gün geçtikçe iyiye gitmesi, büyük korku yaşayan kızı Esra Hanım’a da rahat bir nefes aldırdı.

Sürpriz boşanma

Kanlıca’daki Körfez Restaurant’ın sahibi Cem Salur ile Crema Organizasyon’un patroniçesi Nalan Hanım, geçtiğimiz pazartesi günü tek celsede boşandı. Nalan Hanım, beklenmedik bu gelişmenin ardından yaptığı açıklamada, anlaşarak ayrıldıklarını, bir erkek ve bir kız çocuğunun velayetini kendisinin aldığını, resmen boşanmalarına rağmen içinin buruk olduğunu ve eşini hálá sevdiğini belirtti.

En ünlü servis elemanı

İlker İnanoğlu, sevgilisi Güzide Duran’dan ayrıldıktan sonra arkadaşı Gökhan Yüzbaşıoğlu’nun daveti üzerine Bodrum’a gitti. Günlerinin çoğunu Gökhan Bey’in sahibi olduğu Türkbükü’ndeki Red Room’da geçiren İnanoğlu, kimi zaman da zodiac bota atlamış, müşterilere servis yaparken görülüyor.

Yorulmak nedir bilmiyor

Kenan Doğulu, bu gece Bodrum Antik Tiyatro’da sahneye çıkıyor. Ama esas eğlence, ilerleyen saatlerde Türkbükü’ndeki Red Room’da yaşanacak. Konser sonrası Red Room’da ‘After Hours’ partisine katılacak olan ve cumartesi sabahına kadar sürecek bu partinin Bodrum’da bir ilk olacağını söyleyen Doğulu, aynı gün 17.00’den itibaren yine aynı mekandaki beach partide yer alacak. Özetle, bu haftasonu Bodrum’da Kenan Doğulu fırtınası var.

Yunanlı gazeteciler İstanbul’da

Yunanistan’ın beş büyük gazetesinin ekonomi yazarlarından oluşan bir grup, Türk iş kadınlarıyla röportaj yapmak üzere önceki gün istanbul’a geldi. The Marmara Oteli’nin sahibi Ardıç Gürsel, Pak Tavukçuluk’un patroniçesi Karen Oksay, Demet Sabancı ve Arzu Sadıkoğlu gibi başarılı iş kadınlarıyla görüşecek olan Yunanlı gazeteciler, AB üyesi bir ülkenin medyası olarak, AB’ye girmeyi hedefleyen bir ülkenin iş kadınlarının profilini çıkaracaklarını söylüyorlar.

‘Skandalla ilgim yok’

Suşi Skandalı’nın yankıları sürüyor. Ortağı Emre Muratoğlu’nun eşiyle gizli aşk yaşayan Ari Duek’in, daha önce de Berrak Koyuncu ile birlikte olduğu, hatta bu yasak aşkı Berrak’ın ortaya çıkardığı konuşuluyordu. Koyuncu konuyla ilgili şunları söyledi: ‘Ari Duek ile işveren-çalışan ilişkisinden öte bir ilişkimiz yoktu. İşim gereği Ari Bey ile çok yakın çalışıyordum. Bu çalışma sistemimiz sanırım yanlış algılandı. Ayrıca söz konusu yasak aşkı benim ortaya çıkardığım dedikodusu da tamamen yanlış...’

Silikon takviyesi yaptırdı

Ayşegül Dinçkök, bir süre önce dudaklarını dolgunlaştırmak için operasyon geçirmiş. İki yıl önce de dudaklarına iğneyle silikon enjekte ettiren Dinçkök, geçtiğimiz günlerde üst dudağındaki silikona takviye yaptırmış. Ayşegül Dinçkök’ün bu operasyon sonrasında bir hafta sokağa çıkamadığı da konuşulanlar arasında...

Yazarın Tüm Yazıları