İsimler belirlendi

Güncelleme Tarihi:

İsimler belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2012 10:27

Sekiz ülkenin katılımıyla gerçekleşen Hopman Kupası'nın 25. ayağı, 29 Aralık 2012 - 5 Ocak 2013 tarihlerinde Avustralya'nın Perth kentinde yapılacak.

Haberin Devamı

1989 yılından bu seneye kadar Avustralya'nın Perth kentinde bulunan Burswood Kubbesi'nde gerçekleşen Hopman Kupası, 29 Aralık 2012 - 5 Ocak 2013 tarihlerinde yine aynı şehirde fakat farklı bir adreste organize edilecek.

Klasikleşmiş sezon başlangıcı turnuvası 10 Kasım tarihinde faaliyete geçecek olan Perth Arena'da düzenlenecek iken, tek kadınlar, tek erkekler, karışık çiftler olmak üzere üç maç üzerinden oynanan ve sezon içinde eşi benzeri olmayan etkinliğe davet edilen takımlar da belli oldu.

tenisdunyasi.net'in haberine göre; dörderli iki grupta oynanayacak olan maçlar sonucunda, gruplarında ilk sırayı alan ülkelerin final karşılaşmasına çıkmaya hak kazanacağı organizasyonun A Grubu'nda Sırbistan, İtalya, Almanya ve ev sahibi Avustralya yer alırken, B Grubu'nu ise Amerika Birleşik Devletleri, İspanya, Güney Afrika ve Fransa oluşturdu.

Haberin Devamı

Sırasıyla tek kadınlar, tek erkekler ve bu müsabakalar neticesinde eşitlik olması halinde karışık çiftler mücadelesinin yapılacağı Hopman Kupası'nın 25. senesinde boy gösterecek olan isimler ise şu şekilde:

A GRUBU
Sırbistan (Novak Djokovic & Ana Ivanovic)
İtalya (Andreas Seppi & Francesca Schiavone)
Almanya (Tommy Haas & Andrea Petkovic)
Avustralya (Bernard Tomic & Casey Dellacqua)

B GRUBU
ABD (John Isner & Venus Williams)
İspanya (Fernando Verdasco & Anabel Medina Garrigues)
Güney Afrika (Kevin Anderson & Chanelle Scheepers)
Fransa (Jo-Wilfried Tsonga & Mathilde Johansson)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!