İş mi aşk mı?

Tuba Ünsal ile Murat Pilevneli, ayrılık dedikodularının çıktığı günlerde Elif Boyner ile görüntülenmişti.

Haberin Devamı

O dönem, ikilinin yeni iş projesi için bir araya geldikleri konuşuluyordu. Galerist’i Taha Tatlıcı ile Melkan Tabanlıoğlu’na satan Pilevneli, Teşvikiye Palas’ta Pilevneli Project adlı yeni galerisini geçtiğimiz hafta Elif Boyner’in ‘Görünürün Ötesinde’ adını verdiği ilk kişisel sergisi ile açmıştı. İkilinin iş dışında da İstanbul gecelerinde birlikte görülmeye başlaması dedikoduları artırdı.

Saray’da mutlu son

Bilgin- Meltem Demirören çiftinin kızları Manolya Demirören, işadamı Deniz Tekin ile Çırağan Sarayı’nda düzenlenen bir düğün töreni ile evlendi. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Demirbilek tarafında kıyılan nikahta çiftin şahitliklerini Semra Özal, Ali Çınar, Erdoğan ve Yıldırım Demirören yaparken, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri genç çifti bu mutlu günde yalnız bırakmadı.Çift balayı için önce New York’a uçtu, ardından da Porto Rico’ya gidecek.

Haberin Devamı

6. Cadde’de mağaza açtı

Aralık Derneği ile bir çok sosyal sorumluluk projesine imza atan Elif Dürüst, son yılların popüler işi olan e-ticaret’e el attı. Dürüst, Doğan Online ile ortak açtığı, ev için birbirinden farklı ve özel birçok ürünün bulanabileceği ‘altincicadde.com’ adlı sitede, ünlü mimarlar ve tasarımcılar tarafından hazırlanan konseptlere de yer veriyor. Sitede, bir çok kaliteli ve şık ürünü, yüzde 70’lere varan indirimler almak mümkün.

Motorcular buluştu

Harley Davidson’ın Avrupa Turu’ndaki dev TIR’ı İstanbul’a geldi. Harley Davidson Bosphorus Maslak Bayii’nde park eden ve 2012 model motorlarının da tanıtıldığı dev TIR, Harley Davidson tutkunlarının ziyaretine açılırken, etkinlik “Harley Davidson Demo Truck Party”y ile renklendi.

10. yaş kutlaması

The House Cafe, 10. yılını Atiye Sokak’taki ilk şubesinde düzenlenen bir davetle kutladı. The House Cafe ile Cem M. Başar’ın kurucusu olduğu MediaOne Events ortaklığında organize edilen davete, iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri ve mekanın müdavimleri de katıldı. Autoban mimarlık tarafından tamamen yenilenen şubenin ilk sürprizi, uzun zamandır beklenen ve tekrar servise açılan bahçesi oldu.

Yazarın Tüm Yazıları