İnönü'den çıkış yok

Güncelleme Tarihi:

İnönüden çıkış yok
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2000 00:00

Şampiyonlar Ligi (H) Grubu 2. maçında bu akşam saat 21:45'te Milan'la karşılaşcak olan Beşiktaş, İnönü Stadı'nda bu sezon Avrupa kupası maçı kaybetmedi.
Haberin Devamı

Bu sezon 2'si eleme grubu, 2'si de Şampiyonlar Ligi grup maçı olmak üzere toplam 4 karşılaşma oynayan Beşiktaş, 3 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, yalnızca 1 beraberlik aldı ve yenilgi yüzü görmedi. Bu karşılaşmalarda kalesinde gol görmeyen "Kara Kartal", rakip filelere 7 gol gönderdi.

MAÇLAR
Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Bulgaristan'ın PFC Levski Sofya takımını 1-0 yenen siyah-beyazlılar, 3. ön eleme turunda da Rusya'nın Lokomotif Moskova takımını 3-0 mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi'nde İspanyolların dünyaca ünlü takımı Barcelona takımın 3-0'lık sonuçla geçen Beşiktaş, İstanbul'daki son maçında ise AFC Leeds United ile golsüz berabere kaldı.

SON 18 MAÇTA 1 YENİLGİ
Avrupa kupalarında 1993-94 sezonunda Hollanda'nın AFC Ajax takımına BJK İnönü Stadı'nda 4-0 yenilen siyah-beyazlılar, o tarihten bu yana yaptığı 18 Avrupa Kupası maçının yalnızca 1'inde yenildi.

Avrupa Kupa Galipleri Kupası 2. turunda karşılaştığı ve 2 maçta da yenilerek elendiği AFC Ajax karşılaşmasından sonra, Beşiktaş İnönü Stadı'nda Finlandiya'nın HJK Helsinki, Fransa'nın AJ Auxerre, Norveç'in Rosenborg BK Trondheim, Belarus'un Dinamo Minsk, Belçika'nınRWD Molenbeek, Polonya'nın Legia Varşova, İspanya'nın Valencia CF, Slovenya'nın NK Teatanic Maribor Branik, Fransa'nın Paris Saint Germain, İsveç'in IFK Göteborg, Slovakya'nın Spartak Trnava, Norveç'inValerenga IF, İsrail'in Hapoel Hayfa, Bulgaristan'ın PFC Levski Sofya,Rusya'nın Lokomotif Moskova, İspanya'nın FC Barcelona ve İngiltere'nin AFC Leeds United takımları karşısında yenilmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!