"İnanılmaz derecede mücadele ettik"

Güncelleme Tarihi:

İnanılmaz derecede mücadele ettik
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2011 00:35

İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Abdullah Avcı konuşmasının başında Trabzonspor'un Inter karşısında aldığı 1-0'lık galibiyete değinerek, “Trabzonspor, Inter ile oynadığı müsabakada Türk futbolunun sıkıntılı sürecinde Avrupa'nın göbeğinde kazanarak Türk futbolunun var olduğunu gösterdi. İvme kazanmasını sağladı. Bunun için Trabzonspor'u tebrik ediyoruz. Umarım şampiyonlar liginde böyle devam edecek” dedi.

Lige çıktıklarından beri tek yenemedikleri takımın Trabzonspor olduğunu dile getiren Avcı, “Oyunun 55 dakikası bizim istediğimiz gibi iyi gitti. Trabzonspor zemini bu kadar kötü beklemiyordum. İki takımda oynamaya çalışan bir takımdı. Bazen top kontrolünde pas trafiğinde sıkıntı yaşandı. 55. dakikadan sonra Trabzonspor, baskı yaptı. Baskıya karşı inanılmaz derecede mücadele ettik. Gol son derece doğru bir dakikada geldi ve kazandık” ifadelerini kullandı.

Galatasaray ve Trabzonspor gibi iki büyük takımdan 6 puan almanın önemli olduğunu söyleyen Avcı, şöyle konuştu:
“Hedef takım oluyorsunuz işiniz zorlaşıyor. Lig yeni başladı. Biz fair-play ruhundan vazgeçmeyen bir kulübüz. Ligin sonu yaklaştıkça tansiyon, nabız yükseliyor kırıcı dönem yaşanıyor. Bu bir oyun. Kulüp olarak iyi oyun oynamaya çalışıyoruz. Kimseyi yönlendirmiyoruz, kimseyi baskı altına almaya çalışmıyoruz. Bu ülke adına doğru şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kendimize iki kulvarda hedef belirledik. Bu hedefe koşmak istiyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!