İlhan Cavcav'dan birlik mesajı

Güncelleme Tarihi:

İlhan Cavcavdan birlik mesajı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2011 17:32

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, zorlu bir fikstüre girdiklerini belirterek, “Gençlerbirliği için şimdi takım olma zamanı” dedi.

Cavcav, yaptığı açıklamada, Beşiktaş karşılaşmasıyla birlikte Gençlerbirliği'nin 6 haftalık zor maçların olduğu bir periyoda girdiğini, sıralamada kendisinden daha iyi yerde olan ekiplerle oynayacağını ifade etti.
Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarından sonra bu yılın başarılı ekiplerinden Orduspor sonra da Trabzonspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan İlhan Cavcav, “Bu maçlar zor maçlar ancak futbolcularımız ve teknik ekibimiz bir takım olmayı başarırlarsa, Gençlerbirliği olarak bu maçlarda iyi neticeler alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Fenerbahçe, ve Galatasaray takımlarının futbolcu kadrolarında çok yetenekli isimlerin olduğunu herkesin bildiğini söyleyen duayen başkan, şöyle devam etti: “1950'li yılların başında, stadyumda ilk maça beni dayım götürdü. O günden bu yana belki yüzlerce maç izledim. Yenilmez denilen takımların mağlubiyetini de top oynayamaz denilen futbolcuların takımlarını nasıl sırtladıklarını da gördüm. Futbol enteresan bir oyun. Fenerbahçe, Galatasaray, bunlar büyük kulüpler, yetenekli futbolcuları var. Ancak, takım olan bir Gençlerbirliği, Ankara'yı Beşiktaş'a olduğu gibi bu iki güzide kulübümüze de deplasman yapacaktır.”

Gençlerbirliği'nin yükselen bir grafiğinin olduğunu belirten Cavcav, bu önemli karşılaşmalarda Ankaralıları kırmızı siyahlı kulübü desteklemek için tribünleri doldurmaya çağırarak, sözlerini tamamladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!