İlhan Cavcav ve Yılmaz Vural sosyal medyayı salladı

Güncelleme Tarihi:

İlhan Cavcav ve Yılmaz Vural sosyal medyayı salladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 16:11

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın, 5 gün önce göreve getirdiği teknik direktör Yılmaz Vural ile yollarını ayırma kararı alması sosyal medyada da geniş yer buldu.

Haberin Devamı

Twitter ve Facebook hesaplarından paylaşımlarda bulunan kullanıcıların büyük bir kısmı, Yılmaz Vural'ın görevine son veren Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'a büyük tepki gösterdi. Twitter ve Facebook'ta yapılan yorumlar şöyle:

@thedugme: Ortadoğu ve Balkanların en iyi teknik direktör kovucusu İlhan Cavcav, 5 gün önce anlaştığı Yılmaz Vural ile yolları ayırmış.
@Gozdelinho_: Sıradaki parça İlhan Cavcav için geliyor... Üzeni yolla isterse dönsün sonra, salla ardına bakma asla,yolla...
@MeteAktas76: Yılmaz Vural-Gençlerbirliği evliliği 6 günde bitti. Dennis Rodman-Carmen Electra evliliği bile 9 gün sürmüştü :/
@UlasFBSK: Cavcav, 1 Yıl sonra Yılmaz Vural'ı çağırsın yine gider. Türk Teknik Direktörlere acımamak lazım.
@talatilhan58631: İlhan Cavcav adam sanki Teknik Direktör Kıyma Makinası
@sinantekin_: Yılmaz Vural için bu sezon ligde takım çalıştırır mı diye bahis açılmıştı. Sanırım vurgun yapıldı ve hoca gönderildi.
@OguzSeyhan1907: Ne yaptığını bilmeyen İlhan Cavcav Türk futbolundan uzaklaştırmalıdır.
@FutbolVerileri: İlhan Cavcav'ın 37 yıllık döneminde 244 başkan,508 tek.adam değişti.Kendisi görevine devam ediyor.
@birnoktayedi: ilhan cavcav, gençlerbirliği'nin bir sonraki teknik direktörünü ilk maçının 10. dakikasında kovarak dünya rekoru deneyecek.

BAKMADAN GEÇME!