İlhami İşseven'den Galatasaray'a büyük tepki

Güncelleme Tarihi:

İlhami İşsevenden Galatasaraya büyük tepki
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 15:50

Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, Fenerbahçeli kürekçi Doğuş Köker'e usullere aykırı biçimde lisans verildiği iddiasını yalanladı ve konu ile ilgili itirazda bulunduğu öne sürülen Galatasaray Kulübü'ne sert tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli kürekçi Doğuş Köker'in usullüre aykırı biçimde lisans aldığı iddiasına Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven'den yanıt geldi. İşseven, her şeyin kurallara uygun biçimde yapıldığını belirterek, konu ile ilgili itirazda bulunduğu iddia edilen Galatasaray Kulübü'ne sert tepki gösterdi.

Başkan İşseven, Hürriyet'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İki tane konudan bahsediliyor. Benim için 'Fenerbahçeli başkan' deniliyor. Federasyon başkanlarının Galatasaraylı mı olması gerekir! Hangi mantık böyle bir şeyi savunur... Herkes istediği takımın temsilcisi ya da taraftarı olabilir. Ben Fenerbahçeliyim. Bununla iftihar ediyorum. Bundan evvelki federasyon başkanları da Galatasaraylı idi. Tuttuğun takım fark etmez, burada amaç Türkiye küreğine hizmettir.

Haberin Devamı

İlhami İşsevenden Galatasaraya büyük tepki
"DOĞUŞ KÖKER SADECE ÜNİVERSİTEDE SPOR YAPIYOR"
Doğuş Köker, (üstte) hakkında yapılan haber asılsız beyanlara dayanıyor. Bu tarz söylemlerde bulunmak suçtur. Bunu yapanlar hakkında hukuki uygulama yapılacak. Bu sporcu hakkında Galatasaray Kulübü'nden federasyonumuza gelen herhangi bir evrak ya da başvuru yoktur. Sadece bu tür söylentilerle, konuyu bilmeden suçlamaktan ileri gitmemişlerdir. 

Bu sporcunun gerekli her evrakı mevcut olduğu gibi, lisansı yasal uygulama ne ise ona göre çıkartılmıştır. Kendisi üniversite öğrencisi olup, üniversite bünyesinde çeşitli spor dallarından bir tanesi olan kürekle uğraşıyor. Bize gelen yazılı bilgiler bunlar. Hollanda Kraliyet Kürek Federasyonu’ndan aldığımız bilgide de bu sporcunun Hollanda'daki ulusal yarışlara katılmadığı beyan edilmiştir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!