İki takım çıkarırım ikisi de şampiyonluğa oynar

Güncelleme Tarihi:

İki takım çıkarırım ikisi de şampiyonluğa oynar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2013 00:03

Ersun Yanal futbolcularına sahip oldukları değeri böyle anlattı:Oyuncularıyla yaptığı toplantıda kendi kalitelerinin farkında olmalarını isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü, “Aranızdan çıkacak iki takımdan biri Süper Lig’de şampiyon, diğeri ise ikinci sırayı alır” diye konuştu.

Haberin Devamı

F.BAHÇE Teknik Direktörü Ersun Yanal Sivasspor ve Kasımpaşa karşılaşmalarında oynanan futbol ve sergilenen mücadeleden son derece memnun. Sarı lacivertlilerin teknik patronu, oyuncular arasında oluşmaya başlayan forma rekabetinden de mutlu görünüyor.
“Bu takımda oynayacağınıza ben değil, siz karar vereceksiniz” diyerek oyuncularını rekabete teşvik eden Yanal, takımının kapasitesinin üst düzeyde olduğunu düşünüyor ve ekibiyle yaptığı toplantılarda 2 ayrı 11 sayarak şöyle konuşuyor:

‘BİRBİRİNİZİ GEÇECEKSİNİZ’

”BU iki 11 de ligde şampiyonluğa oynar. Biri şampiyon diğeri ikinci olur... Bu takım bu rekabetten mutlaka faydalanmalı...”
Ersun Yanal, futbolcularının birbirini geçmesi gerektiğini belirterek bu rekabetten takımın kazançlı çıkacağını dile getiriyor. Kaleden, savunmaya, orta alandan forvete kadar her bölgede çok fazla sayıda kaliteli oyunculara sahip olduğunu düşünen Yanal, geleceğin daha güzel olacağını dile getiriyor.

Haberin Devamı

SOW OPERASYONU TUTTU

ÖTE yandan, Yanal’ın takımdaki rekabeti artırma amaçlı yaptığı Sow operasyonu da meyvelerini vermeye başladı. Yıldız golcü, son birkaç gündür antrenmanlarda en çok çalışan isimlerden biri. Senegalli yıldız, milli maç arasının ardından tamamen işine odaklanmış bir şekilde İstanbul’a dönerken, Elazığspor karşısında kadroda olabileceği belirtiliyor.
Moussa Sow’un kadroya girmesiyle Ersun Yanal’ın Raul Meireles ya da Holmen’den birini tribüne göndermesi bekleniyor.

Önemli olan bizim ne yaptığımız

F.BAHÇE’de dün takım yemeği düzenlendi. Ersun Yanal, yardımcıları, oyuncular, basın mensupları ve yöneticilerin katıldığı Büyük Kulüp’teki yemekte konuşan kaptan Volkan Demirel “Bizim için önemli olan rakiplerimizin ne yaptığı değil. bizim ne yaptığımız. Şampiyonluk konusunda konuşmak için ise erken” dedi.

Fenerliler'in ayak golfü keyfi

F.BAHÇE’nin oyuncuları Emenike, Kuyt, Holmen, Caner ve Salih THY’nin sponsor olduğu ‘Golffoot’ etkinliğine katıldılar. Ayak golfü de denilebilecek oyunda hedef futbol topunu, tıpkı golf sporunda olduğu gibi büyük ve özel çukurlara sokmaya çalışmak.
Etkinlikte, oyuncuların kendi arasında yaptığı golffoot yarışmasını Holmen kazandı. Golf sporuyla yakından ilgilenen Kuyt ise yarışmada son sırayı elde etti. Futbolcular, esprilerle eğlenceli saatler geçirdi...

Haberin Devamı

‘REDDİ HAKİM’E RED

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım’ın, ‘kulüp üyeliklerinin tespiti’ davasındaki, ‘reddi hakim’ talebi, reddedildi. Talep, davanın hakimi Dilek Gökkoyun tarafından kabul edilmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!