Sabancı Topluluğu, en iyi uygulamaları ödüllendirdi

Güncelleme Tarihi:

Sabancı Topluluğu, en iyi uygulamaları ödüllendirdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2015 18:24

Sabancı Topluluğu şirket ve çalışanlarının başarılarını ödüllen-dirmek ve iyi uygulamaları teşvik etmek amacıyla verilen Sabancı Altın Yaka Ödülleri törenle dağıtıldı.

Haberin Devamı

Sabancı Altın Yaka Ödülleri sekiz farklı kategoride verilirken, Değer Yaratan kategorisinde Akçansa birinci oldu. İş’te Eşitlik ve İnsana Yatırım kategorilerinde birincilik ödülü Brisa’ya giderken, Verimlilik’te Temsa Global, İnovasyon ve Kurumsal Girişimcilik’te ise Çimsa birincilik ödülün sahibi oldu. Pazar Odaklılık ödülünde bireysel alt kategoride birinci Akçansa, kurumsal alt kategoride ise Çimsa oldu. Sinerji kategorisinde de birinci AkSigorta ve Enerjisa ekipleri oldu. İlk kez ödül verilen Dijitalleşme kategorisinde ise, Akçansa ödüle layık görüldü. Sabancı Üniversitesi ve Sabancı Vakfı’na ise Sabancı Altın Yaka Ödülleri sürecine yaptıkları katkılardan dolayı Onur Ödülü verildi.

Dijitalleşme, iş yapış şekillerini değiştiriyor
Törenin açılış konuşmasını yapan Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı “Sabancı Topluluğu şirketlerinin başarıyla birbirlerine ilham verdiği, bilgi birikimlerini ve deneyimlerini paylaştıkları Altın Yaka Ödülleri, her şeyden önce, sizin süreciniz, sizin ödülleriniz, sizin başarınız. 8 kategoride vereceğimiz ödüllerimizde yeni bir kategori var: Dijitalleşme. Dijitalleşme tüm sektörlerde iş yapış biçimlerini yeniden şekillendiriyor, özel hayatlarımızı da etkiliyor. Dolayısıyla böyle bir kategoriyle yeniden yola çıkıyoruz”dedi.

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, “Aralık ayında Kordsa Global ve Sabancı Üniversitesi’nin iş birliğinde hayata geçirilen Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi’nin temeli atıldı. 2015 yılında da yatırımlarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Bu doğrultuda çalışan sayımız da artmaya devam edecek” diye konuştu.

Sabancı Holding İK Grup Başkanı Neriman Ülsever ise “Bu platformla topluluğumuza her yıl milyonlarca lira değer kattık. Bu platforma gelen projelerle birbirimizden öğrendik ve birbirimizle paylaştık” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!