MBA eğitimi alana Paris gezisi

Güncelleme Tarihi:

MBA eğitimi alana Paris gezisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2014 12:40

Renault Akademi ile İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlediği MBA Programı ile yetkili satıcılarına MBA eğitimi veriyor. Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, 9 ay eğitime katılanlara ödül olarak Paris Otomobil Fuarı’na gönderileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Aybar, “İkinci nesil yönetici adaylarına yönelik hazırlanan bir eğitim programı. Katılımcılara; yetkili satıcı ticari vizyonunu kazandırmayı, markamızın misyon/strateji ve kültürünü aktarmayı, yeni işletme metotlarını tanıtma ve uygulamayı ayrıca yetkili satıcılığa ve markaya sadakati sağlamayı hedefliyoruz. 10 katılımcı ile gerçekleşen bu eğitim, 9 aya yayılmış şekilde toplam 26 gün sürüyor” dedi. Aybar, eğitim sonunda yetkilili satıcıların güncel ve modern metotlarla yönetmeyi, müşteri memnuniyetini sağlayabilmek gibi önemli bilgiler kazanabileceğini belirtti.

Otomotiv’in son derece rekabetçi bir sektör olduğunu vurgulayan Aybar, ”Bugün Y kuşağının zamanı. İstedik ki, genç kuşak yetkili satıcılarımız, babalarının yerini aldıklarında onların engin tecrübelerine ek olarak, günün değişen vizyonuna da hakim olsunlar” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!