Güncelleme Tarihi:
Eğitim programının detaylarının aktarılacağı tanıtım günleri 5-6-7 Ekim’de IWSA’da yapılacak. Mey/Diageo Türkiye tarafından sektöre eğitimli servis personeli yetiştirme amacıyla kurulan IWSA’nın, MEB onaylı ‘Fermente ve Distile İçecek Servis Elemanı Yetiştime Programı’ hem sektör çalışanlarına hem de fermente ve distile içecek konusuna ilgi duyan, kariyer planlarını bu yönde ilerletmeyi hedefleyenlere açık.
Katılımcılar program ile MEB onaylı Fermente ve Distile İçecek Servis Elemanı Yetiştirme Kurs Programı’ndan sertifikalı uzman bir ‘sommelier’ olarak mezun olabiliyor. WSET 1. 2. ve 3. Seviye Şarap Seminerleri, Şarap Servisi Semineri ve 1. ve 2. Seviye Distile İçecekler Seminerleri de sektör çalışanlarına ücretsiz olarak sunuluyor.