CEO’lar orkestra şefi oldu

Güncelleme Tarihi:

CEO’lar orkestra şefi oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2015 16:53

Amerikalı besteci ve orkestra şefi Rob Kapilow, iş dünyası için bir müzik semineri vermek üzere Türkiye’ye geldi. CEO ve CFO’lar, Kapilow ile birlikte sahneye çıkıp orkestra şefliği yaptılar.

Haberin Devamı

Amerikalı besteci ve orkestra şefi Rob Kapilow, Odgers Berndtson Türkiye ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile bir müzik semineri için Türkiye’ye geldi. Klasik müziği kullanarak iş dünyası, akademi ve sanat dünyası arasında köprüler kuran Kapilow, 14 Nisan’da gerçekleştirdiği gösteride farklı yetenekleri dayanışma ve ortak akıl ile harekete geçirerek kurumların ‘sıradışı performans’ yakalayabilmeleri için ipuçları verdi.

Kapilow ile birlikte Denizbank CEO’su Hakan Ateş’in orkestra şefliğinde Avivasa CEO’su Meral Eredenk Kurdaş, Hedef Alliance CEO’su Tayfun Öktem, TAV CFO’su Burcu Geriş, Brisa CEO’su Hakan Bayman ve Hürriyet Pazarlama Direktörü Birim Gönülşen’in de yer aldığı yöneticiler sahnede, interaktif bir etkinlik gerçekleştirerek müziği farklı açılardan yorumlamaya çalıştı.

Amaç farkındalığı arttırmak
Konsere ev sahipliği yapan Odgers Berndtson Türkiye Kurucu Ortağı Ayşe Öztuna Bozoklar, etkinlik hakkında şunları söyledi: “Rob Kapilow geniş bir perspektifle iş dünyasının bugünkü kritik konularına yaklaşıyor. İş dünyasında ortak akıl ile hareket kabiliyetinin artırılmasına destek olmayı arzu ediyoruz. Ve en üst yönetim nezdinde stratejik yetenek gelişimi ile ilgili sahiplenmeyi ve farkındalığı artırmayı hedefliyoruz. Bu amaçla Eylül 2015’te Boğaziçi Üniversitesi’nde başlatacağımız ‘Stratejik Yetenek Geliştirme Programı’ ile çağımızın ihtiyaçlarına hitap eden stratejik yetenek gelişiminin hızlanmasına destek olmayı amaçlıyoruz”

Bozoklar, bu etkinliği düzenlemekteki amaçlarının bir orkestrayı yönetmenin inceliklerinin bir kurumun yönetimiyle ilgili ipuçları verip veremeyeceğini görmek olduğunu söyledi.

BAKMADAN GEÇME!