Ibrahimovic resmen Manchester United'da

Güncelleme Tarihi:

Ibrahimovic resmen Manchester Unitedda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2016 21:01

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, Paris Saint-Germain'deki (PSG) sözleşmesi sona eren İsveçli yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic'i renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamada, sağlık kontrollerinden geçen 34 yaşındaki Ibrahimovic ile sözleşme imzalandığı resmen duyuruldu.
İngiliz basınında sözleşmenin bir yıllık olduğu ve İsveçli futbolcunun haftalık 200 bin sterlin kazanacağı öne sürüldü.

Ibrahimovic, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Manchester United'a transfer olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Premier Lig'de oynamayı ve Jose Mourinho ile tekrar çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Bu yeni meydan okuma için kendimi hazır hissediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kariyerine ülkesinin Malmö takımında başlayan Ibrahimovic, daha sonra Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan ve son olarak PSG'de forma giydi. Geçen sezon PSG formasıyla 51 maça çıkan yıldız futbolcu, 50 gol attı.

Ibrahimovic resmen Manchester Unitedda
HELİKOPTERLE GELDİ!
PSG'yle sözleşmesi sona erdikten sonra takımdan ayrılacağını açıklayan ve geçtiğimiz gün sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Yeni durağım Manchester United" diyen İsveçli golcü, imza töreni için Manchester'a giderken ilk olarak Carrington'daki bir hastanede sağlık kontrolünden geçti.

Haberin Devamı

Daha sonra resmi sözleşmeyi imzalamak üzere Old Trafford'a geçen Ibrahimovic'in ulaşım aracı olarak helikopteri kullanması dikkat çekti.

"MANCHESTER, ZLATAN'A HOŞGELDİN!"
Tüm dünyanın transferini merakla beklediği ismi kadrosuna katan Manchester United'da kulüp yöneticileri imza için şehre gelen Zlatan Ibrahimovic'e ilginç bir sürpriz hazırladı. 34 yaşındaki futbolcu için şehrin en işlek caddesindeki dev bilboardı kiralayan United yönetimi, egosuyla tanınan yıldız için "Manchester, Zlatan'a hoşgeldin!" notunu düştü.

Sağlık kontrollerinin ardından kulüp binasına geçen tecrübeli forvet, imza töreninin ardından yeni takımının formasıyla objektiflere poz verdi.

ZLATAN: MOURINHO HARİKULADE BİRİ!
İmza töreninin hemen ardından kulübün resmi internet sitesine konuşan Zlatan Ibrahimovic, Manchester United'a transfer olduğu için büyük mutluluk duyduğunu belirterek "Premier Lig'de oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Jose Mourinho'yla yeniden çalışmayı da sabırsızlıkla beklediğimi söylememe gerek yok. O harikulade bir teknik adam." dedi.

Haberin Devamı

MOURINHO: ZLATAN EN İYİLERDEN BİRİ!
Zlatan Ibrahimovic transferini değerlendiren Manchester United'ın çiçeği burnunda menajeri Jose Mourinho ise "Zlatan'ın tanıtılmaya ihtiyacı yok. İstatistikler konuşuyor zaten. Ibra dünyanın en iyi forvetlerinden biri ve her zaman sahaya yüzde 100'ünü koyuyor. Dünyanın en önemli lig şampiyonluklarını kazandı, şimdi de dünyanın en iyi liginde oynama şansına sahip." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!