İbrahim Kaş trafik kazası geçirdi

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Kaş trafik kazası geçirdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2010 16:08

Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Kaş, kullandığı Porsche marka otomobiliyle sahil yolunda ters yönden transit yola girince karşı yönden gelen otomobille çarpıştı.

Haberin Devamı

METE DÜREN: KOLUNDA KIRIK VAR

İBRAHİM KAŞ TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ / WEB TV 

SERDAR ÖZKAN'DAN AÇIKLAMA / WEB TV

Kazada İbrahim Kaş ile yanında bulunan dizi oyuncusu Damla Debre ölümden döndü. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kaş'ın sağ el serçe parmağında, Debre'nin ise ayağında çatlak olduğu belirtildi.

Kaza saat 16:00 sıralarında Samatya sahil yolunda meydana geldi. 34 KAS 45 plakalı Porsche marka otomobiliyle Samatya'dan sahil yoluna giren Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Kaş, ters yönden transit yola girdi. Yanında dizi oyuncusu Damla Debre'de bulunan İbrahim Kaş, Aksaray istikametine girerken karşı yönden gelen Ramazan Aydoğdu'nun kullandığı 34 LL 320 plakalı Audi Q7 marka ciple kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobil içerisinden çıkamayan Kaş ile Debre'yi yoldan geçen vatandaşlar araçtan çıkardı.

Yaralılardan İbrahim Kaş Maslak Acıbadem Hastanesi'ne; Damla Debre, Samatya'daki İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi'ne Fatma Küçükkalfa ise Bakırköy Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza haberi üzerine hastaneye Galatasaraylı Arda Turan ile Beşiktaşlı Serdar Özkan ile kulüp doktoru Devrim Uygun da hastaneye geldi. Kaş ve Debre tedavilerinin ardından taburcu edilirken, bir açıklama yapan Serdar Özkan, Damla Debre'nin İbrahim Kaş'ın sevgilisi olmadığını bir arkadaşlarının sevgilisi olduğunu belirterek, "Sağlık durumları iyi. İbrahim sağ serçe parmağında çatlak var. Kaza anında arabadan inip yürümüş. Damla Berbe'yi almaya gitmiş. Dönüş yolunda kaza yapmış. Yayındaki arkadaşın ayağında da çatlak var. Ama onda da önemli bir şey yok. Galiba büyük bir kaza olmuş. İkisinin de emniyet kemeri bağlıymış" dedi. Transit yola tersten girdiği yönündeki soruya da Özkan, "Her halde bilmiyordur. Gidiş olduğunu düşünerek girmiş. Karşıdan araba gelince kafa kafaya çarpışmış" şeklinde cevap verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!