Hulusi Belgü aday olmayacak

Güncelleme Tarihi:

Hulusi Belgü aday olmayacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2013 13:55

Fenerbahçe Genel Kurulu'nda Hulusi Belgü'nün ihraç kararının kaldırılması talebi oylandı. Kararın kaldırılması talebi reddedilen Belgü, yarın yapılacak seçimde aday olamayacak. Yarın yapılacak seçimde için geriye 3 aday kaldı. Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar ve Yamen Uzun.

Haberin Devamı

Hakkında geçici ihraç kararı olan Hulusi Belgü'nün ihracının kaldırılması talebi Genel Kurul'da oylandı... Yapılan oylama sonunda Hulusi Belgü'nün geçici ihracının kaldırılması talebi oy çokluğu ile reddedildi. Belgü, bu kararla yarın yapılacak seçimde de aday olamayacak.

ORTALIK KARIŞTI

Bu karar sonrasında tansiyon bir anda yükseldi. Hulusi Belgü taraftarları, karar sonrasında Divan Başkanı Vefa Küçük'ü protesto etmeye başladılar. Küçük de protestolar nedeniyle oylamayı 3. kez yaptı. Ancak bu oylamada da aynı sonuç çıktı.

BELGÜ'DEN İDDİA: OYLAMA LEYHİMİZE SONUÇLANDI
Öte yandan Hulusi Belgü, yapılan oylamanın lehlerine sonuçlanmasına rağmen kabul edilmediğini savundu. Geçici ihraç cezası olduğu için kongre salonunda yer alamayan Belgü, Ülker Sports Arena'nın girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Artık adaylığımız mümkün değil. Mümkün olduğu zaman yine aday olacağız. Biz artık bu yola baş koyduk. En azından bize destek veren, kuvvet veren arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Televizyondan seyrettim, net bir şekilde oylama lehimize sonuçlandı" diye konuştu.

Kongrede daha sonra yapılan oylamalarda Aziz Yıldırım'ın hareketlerini takip ettiğini kaydeden Belgü, "Sayın başkan çekiniyor. Karşısına rakip çıkmasını istemiyor. Ama ben rakibim ve her zaman da bu oyunun içinde olacağım. Bu seçimlerde olamayabiliriz ama bir sonraki seçimlerde net bir şekilde, en çekindiği aday olarak beni görmesi lazım. Bundan sonra da böyle olacak" ifadelerini kullandı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!