Hugo tepkisi

Güncelleme Tarihi:

Hugo tepkisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2014 00:17

Beşiktaş Kulübü Doktoru Ertuğrul Karanlık, “Almeida, Kartal Devlet Hastanesi’ne gitse onlar da ‘Ağrıların geçene kadar oynama’ derdi” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida’nın sakatlık durumu tartışma yarattı. Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık, Almeida’ya ‘Ağrıların geçene kadar oynama’ diyen Portekiz Milli Takımı doktoruna tepki gösterdi.
Karanlık, “Portekizli doktor ‘Ağrıların geçene kadar futbol oynama’ demiş. Almeida’nın bunu duyması için Portekiz’e gitmesine gerek yoktu, burada Kartal Devlet Hastanesi’ne de gitse aynı teşhisi koyarlardı. Bu yönlendirme hiç hoş olmamış. MR çektik. Darbe sonrası oluşan ödem sürüyor” dedi.

‘Fernandes’in durumu belirsiz’

Fernandes’in sağlık durumuna dair de açıklamalarda bulunan Karanlık, “Eskişehirspor maçında ‘kesinlikle oynayamaz’ demiyorum. Geçen hafta Antalyaspor maçında ‘oynayamaz’ dedim ama bu hafta kesin konuşmak için henüz erken” dedi. Dünya Kupası’nda forma giymek isteyen Dany’nin arka adalesinde yırtık olduğunu yineleyen Karanlık, “Dany, milli takım kampında bulunuyor. Yarın (bugün) aramıza katılacak. ‘Bir şeyim yok’ diyor ama henüz görmedim, bir şey diyemem” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!