Holmen'e görkemli karşılama

Güncelleme Tarihi:

Holmene görkemli karşılama
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2015 10:11

Torku Konyaspor taraftarları, Fenerbahçe'den kiralanan Samuel Holmen için görkemli bir karşılama töreni düzenledi. Ellerinde meşalelerle kendisini bekleyen taraftarları görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Holmen, "Her zaman kazanmak için sahaya çıkacağım" dedi.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'un Fenerbahçe'den sezon sonuna kadar kiraladığı İsveçli futbolcu Samuel Holmen, dün gece Konya'ya geldi.

Holmen'i, Konya Havalimanı'nda kalabalık bir taraftar grubu karşıladı. Havalimanında yeşil-beyazlı kaşkol boynuna takılan Holmen, basın mensuplarına poz verdi.

Fotoğraf çektirmek isteyen taraftarları da kırmayan İsveçli futbolcu, taraftarın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Oluşturulan güvenlik kordonu içinde güçlükle aracına ulaştırılan Holmen, konakladığı otele hareket etti.

Holmene görkemli karşılama

"FORMAYI GİYMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"
Holmen, havalimanı çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Torku Konyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Yeşil-beyazlı formayı giymek için can attığını belirten Holmen, "Tekrardan Aykut hocayla çalışacağım için heyecanlıyım. Ona yardımcı olmak için elimden geleni yapmak istiyorum. En iyi olmak için çabalayacağım. Her zaman kazanmak için sahaya çıkacağım" diye konuştu.

Holmen bugün öğle saatlerinde kendini resmen Konyasporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Holmene görkemli karşılama
POLİS FENERBAHÇE'YE 'DEĞİŞTİR' DEDİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!