Holmen yıllık 700 bin Euro'ya imza atacak!

Güncelleme Tarihi:

Holmen yıllık 700 bin Euroya imza atacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2016 15:52

Samuel Holmen Torku Konyaspor ile geçtiğimiz sezon harika bir sezon geçirmişti. Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Holmen’in Torku Konyaspor ile anlaştığı öğrenilirken transferin rakamlarına da Sporcope.com ulaştı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon Torku Konyaspor formasıyla gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren ve bonservisi Fenerbahçe’de olan Samuel Holmen’in yeniden yeşil beyazlı ekiple anlaştığı öğrenildi.

Fenerbahçe kadrosunda yer alamadığı için sezon başında Torku Konyaspor’a kiralanan Samuel Holmen, gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı. Torku Konyaspor ile kiralık sözleşmesi sona eren Samuel Holmen’in Anadolu ekibi ile yeniden anlaştığı öğrenilirken rakamlar da ortaya çıktı.

Tarafların gelecek sezon için bir araya geldiği görüşmelerde anlaşma sağlandığı ortaya çıkarken İsveçli oyuncunun 2 yıllık sözleşmeye imza atmaya hazır olduğu belirtildi. Öte yandan Samuel Holmen’in Torku Konyaspor’a evet dediği rakamın ise yıllık 700 bin euro olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Samuel Holmen 3 sezonluk İstanbul BŞB. macerasının ardından 2013 yılında transfer olduğu Fenerbahçe’de bir türlü formayı kapmayı başaramamıştı. Sonraki sezon Bursaspor’a kiralanan Holmen burada da kalıcı olmayı başaramamış ve bu sezon başında Torku Konyaspor’a kiralanmıştı. Holmen bu sezon Süper Lig’de oynadığı 30 karşılaşmada 5 gol kaydetmeyi başarmıştı. (Sporcope)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!