Hızla değişen duygular

Uzun zamandır İkizler burcunda geri giden Venüs bugünden itibaren düzeliyor. Duygularınızın derinleşmesine neden olan olaylardan kendinizi sıyıracak ve isteklerinizi belirlemeye başlayacaksınız.

Parasal konularla ilgili ağır giden işleriniz şimdi hız kazanabilir. Başta İkizler olmak üzere Terazi ve Kovalar Venüs’ün düzelmesiyle birlikte çalışmalarının hız kazandığını, ilişkilerini ve duygularını daha kolay bir biçimde ortaya koymaya başlayacaklar. Buna karşılık Venüs’ün zorlayıcı etkileri altında bulunan Yay, Başak ve Balıklar ise, derinleşen duygularından sıyrılmalarını sağlayacak olaylarla karşılaşacak ve duygularında hızlı değişiklikler yapabilecekler.

Yengeçleri zorlayan etkiler

2003 yılının Haziran’ında başlayan zorlayıcı Satürn etkisi hala devam ediyor ve şimdi Yengeç burcunun ikinci on günlük devresinde doğanları değiştiriyor. Tabii bu değiştirici etkinin aynı zamanda zorlayıcı ve disipline edici bir yanı var. Özellikle geçtiğimiz Mayıs’ın ikinci yarısı Mars’ın Satürn’ü tetiklemesiyle birlikte sert biçimde açığa çıkan etkiler hafifliyor. Üstelik şans ve fırsatları sembolize eden Jüpiter Haziran ayı boyunca iyimser etkilerini Yengeçler’e gönderdiği için Satürn, fırsatları yakalamak ve kullanmak için zorladı ve hala zorlamaya devam ediyor. Ekim ayına kadar sürecek bu dönem içinde belki zorlanabilirsiniz fakat aynı zamanda karşınıza çıkan şansı kullanabilecek ve büyük yatırımlarda bulunabileceğiniz fırsatlarla karşılaşacaksınız. Aynı zamanda zorlandığınız ve bir türlü vazgeçemediğiniz alışkanlıklardan kurtulmak için uygun fırsatlar yakalayacaksınız. Belki alışkanlıklarınızı terk etmek sizi üzebilir fakat, daha sonra bu durumdan son derece memnun olacak ve aşama yaptığınızı anlayacaksınız. Sosyal statünüzü ve çevrenizi değiştirebilir, daha yüksek bir konuma gelebilirsiniz. Yengeç Burcu’nun son on günlük devresinde doğanlar Jüpiter ve Satürn etkisini Ağustos ayından itibaren hissetmeye başlayacak ve yatırıma yönelik güçlü duygular içine girerek, Satürn’ün gerçekleştirme potansiyelini kullanarak atılımda bulunacaklar. Yengeç Burcunun ilk on günlük devresinde doğanlar ise, sürprizleri sembolize eden Uranüs’ün uyumlu etkileri altında kendilerini keşfediyorlar. Özgürlük ve yaratıcılığı harekete geçiren Uranüs’ün etkisiyle farklı yönleriniz açığa çıkabilir. Aşık olabilir, ani evlilikler yapabilir, tarzınızı ve yaşam biçiminizi değiştirebilirsiniz. Hatta kendinizi yenileyebilirsiniz.

Astrolojik ilişkiler

RUMUZ: KADERSİZ

Uzun uzun anlattığınız olaylar, gerçekten çok zor bir hayatınız olduğuna işaret ediyor. Ancak, yıldız haritanızda çok yüksek potansiyelli bir enerjiye sahip olduğunuz görülüyor. Sanırım siz enerjinizi kullanmıyorsunuz veya kötü kullanıyorsunuz. Bunun sonucunda kendi enerjinizin yarattığı zorlayıcı olaylarla karşılaşıyorsunuz. Artık kendinizi keşfetmenin zamanı gelmiş. Sözünü ettiğiniz olayların başlangıç tarihini incelediğim zaman Pluton’un radikal değişikliklere zorlayan etkileri altında bulunduğunuzu tespit ettim. Ancak on yıllık uzun bir süreç içine girmenizin nedeni doğum haritanızda Güneş, Venüs ve Satürn kavuşumunda doğduğunuz için. Satürn bu kavuşuma uzak bulunsa da şu anda Pluto’dan etki alıyor ve mektubun sonunda sözünü etmiş olduğunuz aile büyükleriyle ilgili olaylar açığa çıkıyor. Olayları kontrol etmekten vazgeçip değişimi kabul göstermeyi öğrenmelisiniz.
Yazarın Tüm Yazıları