Hipodromda teke tek

Güncelleme Tarihi:

Hipodromda teke tek
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2014 18:11

ADANA Yeşiloba Hipodromu’nda bu akşam ilginç bir yarış koşuldu…

Haberin Devamı

75 bin lira ikramiyeli Tekir Yaylası koşusunda sadece iki at start aldı… Daha önce 5 adet 3 Yaşlı İngiliz safkanının kayıt olduğu koşuya, Perşembe sabahı sadece 3 tay deklare edilmişti. Bu sabah ise koşuda jokeyi Selim Kaya ile start alması beklenen “Hakeem” adlı safkanın rahatsızlığı nedeniyle koşmayacağı öğrenildi… Ve favori gösterilen bu safkan yarıştan çıkarıldı. Böylelikle jokeyi Halis Karataş’ın bindiği “Clark Kent” ile Ahmet Çelik idaresindeki “Tıme Feel” 1400 metre mesafede kum pistte yapılan yarışta, kıyasıya şekilde birincilik mücadelesi verdi!..

Yarışta birinciliğe 1.25:25’lik derecesiyle “Tıme Feel” ulaştı ve 75 bin liralık ödülün yanısıra 15 bin liralık yetiştiricilik priminin de sahibi oldu.

“Clark Kent” ise 30 bin liralık ikincilik ikramiyesinin yanısıra 6 bin liralık yetiştiricilik primini kazandı… Koşunun 15 bin lira olan üçüncülük ile 3 bin liralık yetiştiricilik primi ve 7 bin 500 lira olan dördüncülük ikramiyesi ile bin 500 liralık yetiştiricilik primleri ise Türkiye Jokey Kulübü’nün kasasında kaldı….

Haberin Devamı

Hipodromda teke tek

Hipodromda teke tek

Hipodromda teke tek

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!