Hido'nun takım arkadaşı albüm çıkartıyor

Güncelleme Tarihi:

Hidonun takım arkadaşı albüm çıkartıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2009 11:44

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Milli Basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun da formasını giydiği Toronto Raptors'ın Hido'yla birlikte en önemli yıldızı olan Chris Bosh, basketbol dışındaki renkli ve sıradışı yaşamıyla da dikkat çekiyor.

Türkoğlu'nu sezon başındaki transfer görüşmeleri sırasında ligin Kanada merkezli takımı Raptors'a katılması için ikna edenler arasında bulunan Bosh, Warner Music'le anlaşma imzalamasının ardından müzik endüstrisine adım atmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak albüm çalışmalarının son aşamasında olduğunu belirten All-Star yıldız, “İddialı bir albüm olacak. Genç müzisyenlerin besteleri de albümde yer alıyor” diye konuştu.

NBA'de 4 kez All-Star seçilen ve önümüzdeki sezon için transfer piyasasının en önemli ismi olarak görülen Bosh, daha önce kendi adına kurduğu vakıfla da sosyal alanda yaptığı çalışmalarla tanınıyor. Bosh, spor ve eğitim alanında hizmet veren vakfına, gelirinin önemli bir kısmını aktararak genç ve yetenekli çocukların önünü açmayı ve onları spora kazandırmayı hedefliyor.

Bosh'un kişisel internet sitesinde yer alan bilgiye göre, yıldız oyuncu Iphone, Blackburry gibi yeni nesil cep telefonları için “Chris Bosh CB4” isimli bir program hazırlattı. Bu programı cep telefonlarına yükleyecek olanlar, hem Bosh'un albümünden yeni şarkıları dinleme şansına erişecek hem de oyucu ile ilgili güncel bilgileri öğrenebilecek. “CB4” ile NBA'de ilk kez bir oyuncu kendi adına program hazırlatmış oldu.

Toronto Raptors'ın 2.08'lik yıldızı olan ve 6 sezondur NBA'de yer alan oyuncu, Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerini de en aktif kullanan NBA yıldızı olarak tanınıyor.

-NBA'DE İLK HAFTADA TÜRK BASKETBOLCULARIN İSTATİSTİKLERİ-

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde normal sezonun ilk haftasının geride kalmasını ardından, ligde oynayan üç milli basketbolcunun istatistikleri şöyle:

Raptors forması giyen Hidayet Türkoğlu, takımıyla çıktığı dört maçta 37 dakika süre aldı. Türkoğlu, 15.3 sayı ortalamasına ulaşırken, 4.8 ribaunt, 3.5 de asistle mücadele etti. Doğu Konferansı'nda bulunan Toronto dört maçta iki galibiyetle altıncı sırada yer alıyor.

Utah Jazz'de oynayan Mehmet Okur, takımının yeni sezondaki dört mücadelesinden birinde sakatlığı yüzünden yer alamazken, yeni sezonda 16.0'lık sayı ortalamasına ulaştı. Okur, 8.0'lık ribaunt, 2.0'lık asist ortalamasına sahip. Batı Konferansı'nın iddialı ekiplerinden Jazz, üç mağlubiyet ve bir galibiyet ile 11. sırada bulunuyor.

NBA'de bir sezon çaylak olarak oynadıktan sonra Avrupa'ya giden ve iki yıllık aradan sonra tekrar takımı Milwaukee Bucks'a dönen genç oyuncu Ersan İlyasova ise üç maça da kenardan başlarken 14.7 saniye ortalama ile sahada kaldı. İlyasova, 6.7'lik sayı, 3.7'lik ribaunt ve 1.0'lık asist ortalamasına sahip. Bucks, Doğu Konferansı'nda üç maçta bir galibiyet ile 12. sırada bulunuyor.

NBA'de Doğu Konferansı'nda Boston Celtics altı maçta altı galibiyet ile liderliğini sürdürürken, Batı Konferansı'nda Denver Nuggets oynadığı beş karşılaşmanın tümünü kazanarak birincilik koltuğunda bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!