Hiçbir şey imkansız değil

Güncelleme Tarihi:

Hiçbir şey imkansız değil
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2005 02:10

‘Adidas’ın ‘Impossible is Nothing’ (Hiçbir şey imkansız değil) sloganıyla sahaya çıkacağız. Milan maçından sürpriz bir sonuçla döneceğimize inanıyorum.’

DAUM’un aklı fikri Milan’da... F.Bahçe Teknik Direktörü, Ankaraspor maçından sonra yaptığı basın toplantısının büyük bölümünü salı günkü karşılaşmaya ayırdı. Futbolcularına güvendiğini ifade eden Daum, ‘Milan maçında defans yapıp ‘Allah yardım eder’ düşüncesiyle sahaya çıkmayacağız. İnancımızla oynayacağız. Adidas’ın ‘Impossible is nothing’ (Hiçbir şey imkansız değil) sloganıyla yola çıkacağız. Rakibe alan ve zaman bırakmamalıyız. Bencillik yapmadan, yardımlaşarak oynamalıyız. Milan maçından sürpriz bir sonuçla döneceğimize inanıyorum’ dedi. Daum, Ankaraspor maçı ile ilgili olarak da şu değerlendirmeyi yaptı:

‘Önümüzde Şampiyonlar Ligi maçı olmasına rağmen, iyi motive olduk. İnançlı, hırslı ve tutkulu oynadık. İlk yarıda sezonun en iyi futbolunu ortaya koyduk. Oyuncu değişikliğini özellikle yapmadım. Milli maç nedeniyle birbirlerinden uzak kalan oyuncularımın uyumunu artırmak için oyuncu değiştirmedim. Topu daha çok saklamalı ve daha basit oynamalıyız. Ayrıca, sahada daha yakın dizilmeliyiz.’

Fener’in çilingiri Alex

Fenerbahçe bu sezon Kadıköy’de oynadığı lig maçlarında çok ilginç bir istatistik sergiledi. Sarı lacivertli takım, Diyarbakır (2-2), Samsun (5-2) ve Ankara (2-1) ile yapılan bu karşılaşmaların hepsinde ilk golü kendi kalesinde gördü. Bu üç maçta da Fenerbahçe’nin ilk gollerini atan isim Alex oldu.

FUTBOLCULARA ÇİÇEK VERDİLER

F.Bahçeli taraftarlar, Ankaraspor maçı öncesinde futbolcularına çiçek verdi. Karşılaşma öncesi sahada ısınma hareketlerini tamamlayıp soyunma odasına dönen oyunculara, körük girişinde taraftarlar tarafından çiçek verildi.

Seve seve otururum

F.BAHÇELİ Rüştü, Milan maçı öncesi Volkan’a destek verdi. Kimin oynayacağına Daum’un karar vereceğini belirten Rüştü, ‘F.Bahçe’nin başarısı için seve seve yedek otururum’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!