Heyecan kaldığı yerden devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Heyecan kaldığı yerden devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2010 13:10

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ilk maçları yarın ve çarşamba günü oynanacak.

Haberin Devamı

İtalyan temsilcisi Inter, turnuvanın son şampiyonu Barcelona'yı yarın San Siro'da konuk edecek. Zorlu maç öncesi Barcelona'da yıldız oyuncu Iniesta sakatlığı yüzünden bu karşılaşmada yer alamayacak. Barcelona, İzlanda'daki yanardağı patlaması sonucu oluşan kül bulutu yüzünden Milano'ya kara yoluyla gitmek zorunda kaldı. İspanyol ekip, Avrupa hava sahasının kapalı olmasından dolayı, yaklaşık bin kilometrelik yolu otobüsle geçti. İki takım bu sezon grup mücadelelerinde karşı karşıya gelmişti. Milano'daki karşılaşma, 0-0'lık eşitlikle sonuçlanırken, Nou Camp'da Barcelona, İtalyan temsilcisini 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başarmıştı.

BAYERN MÜNİH-LYON MÜCADELESİ NEFESLERİ KESECEK

Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba gecesi ise Bayern Münih evinde Lyon'u ağırlayacak. Çeyrek finalde İngiliz devi Manchester United'ı turnuvanın dışına iten Bayern, evinde oynayacağı ilk maçtan avantajlı bir skorla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

ERTELEME KARARINA BÜYÜK TEPKİ

Fransa Futbol Federasyonu'nun, Lyon'un ligde oynayacağı Monaco maçını ileriki bir tarihe ertelemesi Bayern Münih Teknik Direktörü Louis Van Gaal'i çok kızdırdı. UEFA'dan Fransa Futbol Federasyonu'na maçın oynanması konusunda baskı yapmasını isteyen deneyimli teknik adam, "Fransa Futbol Federasyonu, bu jestle Lyon'un finale çıkmasını kolaylaştırmak istiyor. UEFA devreye girip bu durumu düzeltmeli. Bu oyun artık adil oynanmıyor" diyerek öfkesini dile getirmişti.

Şampiyonlar Ligi'nde yarın ve çarşamba günü oynanacak yarı final ilk maçlarının programı şöyle:

20 Nisan Salı (Yarın)

21:45 Inter - Barcelona

21 Nisan Çarşamba

21:45 Bayern Münih - Lyon

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final rövanş maçları ise 27-28 Nisan'da yapılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!