Herkes kendi kapısının önünü temizlemeli

Güncelleme Tarihi:

Herkes kendi kapısının önünü temizlemeli
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2013 23:31

Milli Takım’ın yıldızı Kerem Gönlüm, EuroBasket’te 12 Dev Adam’ın aldığı kötü sonuç için bu cümleyi kurdu.

Haberin Devamı

Anadolu Efes’in tecrübeli oyuncusu Kerem Gönlüm, bu sezon kulüp bütçesinde küçülmeye gidilerek oluşturulan kadroyla en iyi şekilde mücadele edeceklerini belirterek, “Yüksek hedefler için Anadolu Efes’in adı bile yeterli. Çok fazla para harcayıp, yüksek bütçeli takımlar kurunca da bir şey olmuyor, bunu yıllardır yaşıyoruz.

Sahada çok mutluyum

Sadece basketbolda değil, bunu her takım sporunda görüyoruz. İnşallah sakatlıksız, kazasız, belasız bir sezon geçiririz” diye konuştu. Gönlüm Avrupa Şampiyonası’nda aldıkları kötü sonuç nedeniyle üzgün olduklarını dile getirerek, “Oraya giderken, final oynayıp madalyayla döneriz diye düşünüyorduk ama maalesef olmadı. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Herkesin kendi kapısının önünü temizlemesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.
36 yaşındaki oyuncu, “Şu anda kendimi iyi hissediyorum. Basketbol sahasında olmak beni çok mutlu ediyor” dedi.

Haberin Devamı

İstanbul’un 5. konuğu Li Na

İSTANBUL’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek WTA sezon sonu turnuvası TEB BNP Paribas WTA Championships’e katılmaya hak kazanan beşinci isim Çinli raket Li Na oldu. Bu sene üçüncü ve son kez İstanbul’un ev sahipliğinde düzenlenecek olan turnuvaya daha önce Serena Williams, Victoria Azarenka, Maria Sharapova ve Agnieszka Radwanska bilet almıştı. Li Na, İstanbul’a yeniden gelmeye hak kazanamasının kendisini memnun ettiğini belirtip “Geçen sene İstanbul’da harika vakit geçirdim ve bu sene de Türkiye’de en iyi oyunumu sergilemek için sabırsızlanıyorum” dedi.

‘Yeni Phelps’lerle buluştu

TÜRKİYE Yüzme Federasyonu ile Turkcell’in işbirliğinde hayata geçirilen 100 bin lisanslı sporcu projesi kapsamında rekortmen yüzücü Michael Phelps’in antrenörü Bob Bowman, milli takımlar başdanışmanı olarak Türkiye’ye getirildi. ABD Yüzme Milli Takımı’nın da antrenörü olan Bob Bowman, projenin ilk etabında Anadolu’nun 17 kentinde başlatılan Turkcell Yüzme Günleri’nin İstanbul ayağına katılarak, 8-12 yaş arası yaklaşık 500 sporcuyla bir araya geldi. Bowman, yüzme kulüplerini ziyaret edip yıldız adaylarını yerinde takip edecek.

Haberin Devamı

İpek, Mısır’da zirvede

MİLLİ tenisçi İpek Soylu, Mısır’da düzenlenen 10 bin dolar ödüllü ITF Pro Circuit Sharm El Sheikh Turnuvası’nda şampiyon oldu. İpek, final maçında İtalyan rakibi Giulia Bruzzone karşısında 4-6, 6-0, 6-2’lik setlerle galip gelerek turnuvayı ilk sırada tamamladı. Milli tenisçi, 3. kez bu turnuvayı kazandı.

Dündar Keşaplı’ya önemli görev

UZUN yıllardır İtalya’da yaşayan TRT Spor ve Lig TV’nin İtalya temsilciliğini yürüten gazeteci Dündar Keşaplı, ikinci kez Roma Spor Yazarları Derneği (USSI Roma) Yönetim Kurulu’na seçildi. İtalya Spor Yazarları Derneği’nin Roma şubesi yönetim kuruluna 2009 yılında seçilerek, bunu başaran ilk yabancı uyruklu gazeteci olan Keşaplı, Roma’da iki gün süren yönetim kurulu seçiminin ardından bir kez daha derneğin basın ve uluslararası ilişkilerden sorumlu üyeliğe getirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!