"Herkes için sürprizlerle dolu bir maç"

Güncelleme Tarihi:

Herkes için sürprizlerle dolu bir maç
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2011 14:56

A Milli Futbol Takımı'nın 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu 6. maçında yarın Belçika'ya konuk olacağı mücadele öncesi nefesler tutuldu.

Her iki taraf için de büyük önem taşıyan maça sayfalarında geniş yer ayıran Belçika basını, mücadelenin kendileri açısından son dokuz yılda oynanacak en önemli karşılaşma olduğuna dikkat çekti.

Belçika-Türkiye maçı öncesi Belçika basınında kritik müsabaka ile ilgli yazılanlar şu şekilde;

DH DERNIERE HEURE

Bu maç son dokuz yılın en önemli maçı. Belçika ya da Türkiye'nin kazanması halinde 2012 için çok önemli bir sonuç ortaya çıkacak. Azerbaycan da burada belirleyici rol alacaktır. Bu maçın gerçekten çok önemli bir karşılaşma olacağı kesin. Beklenmedik sürprizler muhakkak olacaktır. Bu büyük bilinmeyen mücadelenin sonucu için maç saatini beklemekten başka çare yok. Bu maçta muhakkak ki herkes kazanmak için yarışacak ve her iki ekibin de ilk on biri maç boyunca iyi bir performans çıkartacaktır.

LE SOIR

Belçika-Türkiye maçı gerçekten çok önemli bir maç. Belçika ile Türkiye'nini karşılaşması 2012 Avrupa Şampiyonası yolunda taşların yerine oturmasını sağlayacak bir karşılaşma olacak. Her iki takım için de kritik bir durum ve önemli bir maç.

LA LIBRE BELGIQUE

Bu maç son dokuz yılın en önemli maçıdır. Belçika ve Türkiye arasında oynanacak müsabaka 2012 Avrupa Şampiyonası açısından da çok önemli bir maç. Kazanan taraf için Azerbaycan da sonuç belirleyen olacaktır. Büyük bir heyecanla gözler Cuma günü saat 20.45'te olacak ve büyük heyecan dolu bir maç olacak. Bu müsabaka herkes için sürprizlerle dolu bir maç olacak. Her iki taraf da kazanmak için elinden geleni yapacak. Her iki tarafın da ilk 11'i iyi bir maç çıkarmak ve kazanmak için yarışacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!