Her zaman göreve hazırım

Güncelleme Tarihi:

Her zaman göreve hazırım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2011 19:11

Fenerbahçeli futbolcu Fabio Bilica, Eskişehirspor'u mağlup ederek liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

FB TV'ye açıklamalarda bulunan Bilica, Eskişehirspor maçının hazırlıklarının devam ettiğini ifade ederek, "Hazırlıklarımız aynı şekilde devam ediyor. Eskişehirspor maçı zor olacak. Bizim olduğu gibi rakibimizin de hedeflerinin olduğunu biliyoruz fakat amacımız her zamanki gibi özellikle kendi evimizde oynayacağımız bu maçı 3 puanla bitirip, liderliğimizi biraz daha pekiştirmek" dedi.

Lige verilen araya Sivasspor mağlubiyetiyle girmelerinin kendilerini üzdüğünü vurgulayan Bilica, "Bu bizi üzdü. Bunun bizim için olumlu noktalarından bir tanesi ise hocamız bize eksik yönlerimizi belirtti. Biz eksiklerimizi en iyi şekilde düzeltmeye çalıştık. Hocamızın iyi olmasını istediği şeylerle bu maça hazırlandık" diye konuştu.

Takımda her mevkide forma savaşının yaşandığına dikkat çeken Bilica, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

Haberin Devamı

"Takımımızda elbette ki forma savaşı mevcut. Benim olduğum mevkide de aynı şekilde bu mücadele mevcut. Bizim takımımız adına en olumlu kararları veren kişi hocamızdır. Hocamız da bana ne zaman görev almam gerektiğini söylerse, ne zaman bana takımda şans verirse; takımımız için, hocamız için, Fenerbahçe Camiası için elimden gelenin en iyisini sonuna kadar yaparım."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!