Her alanda zirveye

Güncelleme Tarihi:

Her alanda zirveye
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2009 00:00

Murat Aksu’nun listesinden seçimlere gireceğini açıklayan Emre Berkin, “Göreve gelirsek, Beşiktaş’ı, yarıştığı her alarda zirveye oynatacağız” dedi.

Haberin Devamı

BİLİŞİM devi Microsoft’ta 13 yıl en üst kademelerde görev yapan Emre Berkin’in, Beşiktaş Kulübü Başkanlığı’na aday olan Murat Aksu’nun listesine girmesi büyük yankı yarattı.
Berkin’le tele röportaj yapıp, seçimlere girmeye nasıl karar verdiğini ve hedeflerini sorduk...
* Murat Aksu’nun listesine girmeniz herkes için büyük sürpriz oldu. Bu kararı alma sebepleriniz neler?
Ben kendimi bildim bileli Beşiktaşlı’yım. Daha önce yönetime girmek gibi bir düşüncem yoktu, Murat Aksu’nun listesindeki isimleri görünce karar verdim. Ali Baransel, Murat Akdoğan ve Yahya Kemal Gençer, Beşiktaş’tan bir şeyler alacak değil, verecek isimler. 
*  Beşiktaş’ın bütün sorunlarının çözülebilir olduğuna inanıyor musunuz?
Beşiktaş, gerek taraftar profili gerekse sahip olduğu imkanlar yönünden diğerlerinden farklıdır. Camia el ele verdiği taktirde sorunlar çözülür.  
* Yönetime gelirseniz öncelikli hedefleriniz neler olur?
Beşiktaş’ta öncelikle kurumsal yapıyı oturtmamız gerekiyor. Bu konuda büyük eksikler var. Kulübün borcunun tam olarak ne olduğu bile ortaya konmuş değil. Bizim en büyük hedefimiz de bu; şeffaflık. Bunun yanında Beşiktaş’ı, yarıştığı her alanda zirveye oynatacağız. Beşiktaş Kulübü bir kulvarda varsa, tam olacaktır. Yani, hiçbir şube üvey evlat muamelesi yapmayacağız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!