Hentbol'de devrim

Güncelleme Tarihi:

Hentbolde devrim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2008 11:39

Hentbol Federasyonu, Danimarka ile oynanacak Bayanlar Avrupa Şampiyonası play off ilk maçının televizyon yayın ve reklam haklarını satarak, bu branşta bir ilke imza attı.


Hentbol Bayan Milli Takımı'nın, 1 Haziran Pazar günü Ankara'da, Danimarka ile yapacağı Avrupa Şampiyonası play off ilk maçının televizyon yayın ve reklam hakları Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Marketing GMBH Şirketi'ne 45 bin avroya satıldı.

Bu sponsorluk geliri, Türk hentbol tarihinde, bir maç karşılığında elde edilen en yüksek gelir olma özelliğini taşıyor.

Federasyon başkanı Tarık Cengiz, Danimarka maçının televizyon yayın ve reklam haklarını satarak bir ilke imza attıklarını ve sponsorluk gelirlerini artırmak için yoğun bir çaba içinde olduklarını söyledi.

HUMMEL FİRMASI SPONSOR OLDU

Bu arada federasyon yönetim kurulu, hentbolda, Avrupa'da tüm ülkelerin tercihi olan Hummel firması ile Danimarka maçlarının forma reklamı konusunda sponsorluk anlaşmasına vardı.

Hummel firmasıyla, Danimarka ile yapılacak her iki maç için forma reklamı karşılığında toplam 20 bin avroluk sponsorluk anlaşması imzalandı.

AKDENİZ ŞAMPİYONASI MERSİN'DE

Öte yandan Akdeniz Hentbol Konfederasyonu Yönetim Kurulu, 4. Bayanlar Akdeniz Şampiyonası'nın Mersin'e verilmesini oybirliği ile kabul etti.
Şampiyona, 14-21 Aralık tarihleri arasında Mersin Yenişehir Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!