Hem lig hem kupa

Güncelleme Tarihi:

Hem lig hem kupa
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 13, 2007 16:09

Avrupa ve Türkiye liglerindeki maçların kazandıran kuponları Hürriyet İddaa ekinde.

Haberin Devamı

HEM LÄ°G HEM KUPA

Ada'nın ÅŸampiyonluk adayları M.United ve Chelsea, Premier Lig'e kısa bir mola verip, FA Cup'ta Watford ve Blackburn ile yarı final mücadelesine çıkıyor.  Â

NEFES kesen bir ÅŸampiyonluk yarışına sahne olan Ä°ngiltere'de, hafta sonu lig ve kupa maçları birlikte oynanacak. Federasyon Kupası (FA Cup) yarı finalinde Watford-M.United, Chelsea-Blackburn karşılaşırken, diÄŸer ekipler Premier Lig mücadelelerine çıkacak. Kupa statüsü gereÄŸi yarı finaller tek maç üzerinden ancak tarafsız sahada oynanıyor. Bu nedenle hafta arası Roma önünde aldığı 7-1'lik galibiyetin moralini taşıyan M.United, Watford'la Aston Villa'nın sahası Villa Park'ta, 'Valencia Fatihi' Chelsea ise Blackburn'le ÅŸampiyonluk yolundaki amansız rakibi Manchester'ın Old Trafford Stadı'nda kapışacak.    Â

Haberin Devamı

Real fırsat kolluyor

Åžampiyonluk savaşının çok çekiÅŸmeli geçtiÄŸi liglerden Ä°spanya'da Barcelona sahasında Mallorca'yı konuk ediyor. Ancak huzursuz günler geçiren liderin yıldızlarından Deco kiÅŸisel nedenlerle Ronaldinho hastalığı, Eto da sakatlığı yüzünden hafta içi antrenmanları kaçırdılar ve Katalan basını tarafından ağır eleÅŸtirildiler. La Liga'da Barça ile puan farkını 2'ye indiren Real Madrid, geçen hafta bir baÅŸka zirve adayı Sevilla'ya çelme takan Santander'e konuk oluyor. Ayrıca Celta Vigo'nun başına geçen Bulgarların efsane ismi Hristo Stoichkov da yeni takımıyla ilk maçına çıkıyor. Â

Lyon tur atabilir

Zirvenin 4 talibinin bulunduğu Almanya'nın lideri Schalke'de takımın beyni Brezilyalı Lincoln 5 maçlık cezayı tamamladı ve Mainz deplasmanında geri dönüyor. Schalke, Lincoln'un yokluğunda oynadığı 5 maçın yalnızca 2'sini kazanabilmişti. Liderin takipçisi Werder Bremen'i, ligde kalmak için şiddetle puana ihtiyacı olan Dortmund'la üstelik de UEFA yorgunu olarak deplasmanda zor bir 90 dakika bekliyor. Fransa Ligi ise bu hafta Avrupa'nın en erken şampiyonluk turuna sahne olabilir. Lyon eğer Sedan'ı yener, takipçileri Lens ve Toulouse da maçlarını kazanamazsa art arda 6. şampiyonluğunu kazanacak.

Haberin Devamı

Sadi Kemal YaÅŸar: PSV ve Bayern 3 puana mecbur

131 G.BİRLİĞİ-G.SARAY 0
Şampiyonluk yarışından geri kalan Galatasaray'ın son Erciyes maçındaki performansı taraftarını bir hayli üzmüştü. Bu sezon iyi bir oyun sergilemeyen sarı kırmızılılar, zorlu Başkent deplasmanından da puan kaybıyla dönecektir. (3.20)

332 PSV EINDHOVEN-TWENTE 1
Lider PSV, bitime 3 hafta kala takipçilerinden Twente'yi ağırlayacak. Evinde çok başarılı olan ve Şampiyonlar Ligi'nde elenen PSV şampiyonluğu istiyorsa bundan sonra kimseye puan kaptırmamalı. (1.45)

416 MARDÄ°N-KOCAELÄ° 1
Feyyaz Uçar gelmeden önce ligin dibinde bulunan Mardinspor, artık kazanabiliyor. Hala düşme korkusu olan Mardin, tehlikeli bir konumda olan Kocaeli'ni ağırlayacak. İki maç kaybetmesi üzerine bir anda düşme potasına girebilecek olan Kocaeli, ilk üç puanını burada kaybeder görüşündeyim. (1.80)

Haberin Devamı

462 Ç.RİZE-TRABZON 0
Gelecek sezon için Lig A'da mücadele etmek istemeyen Ç.Rize, kupadan istediği sonuçla dönemeyen Trabzon'u ağırlıyor. Karadeniz'de derbi niteliği taşıyan zorlu mücadeleden galip çıkmayacaktır. (3.10)

546 B.MÃœNÄ°H-B.LEVERKUSEN 1
Şampiyonlar Ligi'nden beklenmedik bir şekilde elenen Bayern, gelecek yıl bu kupaya katılmak istiyorsa bu karşılaşmayı mutlaka kazanmak zorunda. Zirve yarışından geri kalan B.Münih, arkasından gelen Leverkusen'i yenip, Schalke'nin puan kaybetmesini bekleyecektir. (1.35)
Toplam Oran: 34.95

HAFTANIN KUPONU
251 Scunthorpe-Huddersfield 1 1.40
363 R.Betis-R.Sociedad 1 1.65
461 Erciyes-Ankaragücü 02 1.75
614 Larisa-Olympiakos 2 1.75
636 Lyon-Sedan 1 1.25
Toplam Oran: 8.84

Ozan Ermiş: DİKKAT ŞAMPİYON ÇIKABİLİR!

Haberin Devamı

AVRUPA liglerinde bu hafta sonu oynanacak karşılaşmaların ardından üç takım sezon sonunu beklemeden mutlu sona ulaşabilir. İşte bu durum aşağıda bahsedeceğimiz üçlüyü kuponlara yazmak için de cazip hale getiriyor...
Bu takımların ilki İngiltere 1. Ligi'ndeki Scunthorpe. Ada'nın 2 numaralı ligi olan Championship'e yükselme anlamına gelen ilk 2 barajının bitime 4 hafta kala 10 puan üstünde olan Scunthorpe, sahasında ağırlayacağı hedefsiz rakibi Huddersfield'ı yendiği takdirde taraftarının önünde tur atacak. Yunan Ligi'nde Olympiakos da son 4 haftaya en yakın takipçisinin 8 puan önünde giriyor. Rivaldo'lu Olympiakos bu hafta deplasmanda Larisa'yı yenip, AEK da takılırsa mutlu sona ulaşacak. Avrupa'nın belli başlı ligleri içinde şampiyonun en erken belli olduğu Fransa Ligi'nde de Olympique Lyon, işi resmiyete dökmek için hafta sonunu bekliyor. Fransız futbolunun tartışmasız 1 numarası, sahasında konuk edeceği zayıf rakibi Sedan'ı geçip, iki takipçisi Lens ve Toulouse da maçlarını kazanamaz ise Lyon evinde taç giyecek.

Haberin Devamı

Betis 3 puana yakın

Haftanın kazanmaya yakın diÄŸer bir ekibi de Ä°spanya'da kümede kalma umudu mucizelere kalan Real Sociedad'ı ağırlayacak Real Betis. YeÅŸil beyazlılar son 12 maçta sadece 1 kez yenildi ve son haftalarda yakaladığı çıkışı Sociedad'ı da yenerek, sürdürmeye aday görünüyor. Son olarak ligimizde müthiÅŸ bir form yakalayan Erciyes'in serisi de bu hafta bitecek gibi. Genelde kendisinden güçlü rakiplere karşı 1 puan almak için oynayan Bülent Korkmaz'ın öğrencileri bu defa sahalarında kazanma stresiyle bir maça çıkacak ve kalan haftalarda korkulu rüya görmemek için puana çok fazla ihtiyacı olan bir Ankaragücü karşısında da kaçınılmaz olarak zorlanacaklardır.Â

Umut Karaahmetoğlu: Süper Lig'de misafirler şanslı

131 G.BİRLİĞİ-GALATASARAY: 2
Geçen hafta Ali Sami Yen'deki seyircisiz maçta Erciyes'e 3 puan kaptırarak şampiyonluk şansını büyük ölçüde kaybeden G.Saray artık daha rahat oynayacak. Gelecek sezon G.Saray formasını taşımak isteyecek futbolcular da sahaya daha istekli çıkacaktır. Bence Cimbom'a güvenilmeli. (1.80)

312 BORDEAUX-PSG: 1
Fransa Ligi'nin alt sıraları bu sene sürpriz takımlarla doldu. Paris Saint Germain için de bu maç önemli ama önemli olsa neye yarar. Kazanacak güce sahip değiller. Bordeaux, evinde oynamanın avantajını kullanır. (2.00)

415 Ä°ST.SPOR-DÄ°YARBAKIR: 1
Geçen hafta Kasımpaşa için kritik bir haftaydı ve karşısında kim olursa olsun yenerdi. Dolayısıyla İstanbulspor için bu maç ölçü değil. Diyarbakır'ı yenerse rakibiyle puanları eşitleyecek ve play off şansını sağlama alacak olan İstanbulspor bu maçı kazanır. (2.20)

456 BURSASPOR-KAYSERÄ°SPOR: 2
Bu sene ligin flaş ekibi Kayserispor. Ligin rahat takımı Bursaspor bu maçı alsa da olur, almasa da. Geçen hafta Fenerbahçe'yi yenebilecekken berabere kalarak, gücünü herkese gösteren Kayseri, UEFA yolunda Bursa engelini aşar. (2.20)

462 Ç.RİZE-TRABZONSPOR: 2
UEFA Kupası'nda mücadele etmek için kalan şu kısa sürede bütün gücünü sahaya yansıtacak olan Trabzonspor'un işi kolay değil. Kupa maçında Erciyes'e yenilerek UEFA'ya gitme şansını tehlikeye atan bordo mavililer, ligde bunu telafi etmek zorunda. (2.30)
Toplam Oran: 40.07

Timuçin Eriç: HESAP ZAMANI ŞİMDİ

Sezon sonları yaklaşıyor. Hata kaldırmaz haftalar öncesi takımlar da türlü hesaplar yapıyor. Kimi zirveyle birlikte Devler Ligi, kimi UEFA vizesi, çoğunluğu da küme düşmemek için.

131 G.BİRLİĞİ-GALATASARAY - 2

BÜLENT ÇALTI'NIN
BANKO KUPONU

222 Arsenal-Bolton 1 1.50
332 PSV-Twente 1 1.45
416 Mardin-Kocaeli 1 1.80
525 Parma-Catania 0 2.90
545 Blackburn-Chelsea 10 2.23
Toplam Oran: 25.31
 
BANKO KUPON
246 Sunderland-QPR 1 1.30
321 Sakarya-Beşiktaş 2 1.25
325 Watford-M.United 2 1.10
332 PSV-Twente 1 1.45
636 Lyon-Sedan 1 1.25
Toplam Oran: 3.24

NORMAL KUPON
134 Dijon-Tours 1 1.50
145 Cercle Brugge-Anderlecht 2 1.50
215 Mainz-Schalke 2 1.75
254 Lecce-Juventus 2 1.55
363 R.Betis-R.Sociedad 1 1.65
Toplam Oran: 10.07

BOMBA KUPON
124 Lustenau-Linzer 2 2.20
166 Ordu-G.Birliği Oftaş 1 2.40
551 B.Dortmund-W.Bremen 1 2.90
634 Charleroi-Club Brugge 2 2.40
643 Boca Juniors-River Plate 1 1.90
Toplam Oran: 69.82

ALT ÃœST KUPONU
526 Roma-Sampdoria +2.5 1.80
545 Blackburn-Chelsea -2.5 1.60
564 Tarragona-Zaragoza -2.5 1.75
Toplam Oran: 5.04


Erciyesspor'a Ali Sami Yen'de boyun eğerek şampiyonluk yarışına havlu atan Galatasaray, sıkıntılı günler geçiriyor. Gençlerbirliği de Trabzonspor'a yenilirken bir anlamda 3 puanı kendi elleriyle rakibine teslim etti. İki takım da bu sezon hedeflerinin gerisinde kaldı. Başkent'teki bu randevuda, üçüncülüğü tehlikeye atmamak için puana daha çok ihtiyacı olan Galatasaray, zorlu karşılaşmadan istediğini alarak ayrılır. (1.80)

145 CERCLE BRUGGE-ANDERLECHT - 2
Tchite atıyor, Anderlecht şampiyonluğa koşuyor. Belçika'nın devi için bu sezonun özeti böyle. Süper bir golcüye sırtını dayayan mor beyazlılar, liderlik koltuğunu takipçilerine kaptırmamak için Cercle Brugge deplasmanında da kazanacaklardır. (1.50)

355 R.SANTANDER-REAL MADRID - 2
Beyaz Şimşekler'in tek düşüncesi şampiyonluk ve kredilerini doldukdukları için de bütün maçlarda galip gelmek mecburiyetindeler. Racing Santander, muhteşem bir sezon geçiriyor ve UEFA Kupası'na katılmak için özellikle iç sahada rakiplere kolay kolay geçit vermiyor. Sevilla deplasmanından da puanla dönmeyi başaran Santander, Bernabeu'da güçlü rakibine 3-1'le boyun eğmişti. Mabedi El Sardinero'da da rövanşı almaları zor görünüyor. (1.65)

455 ANTALYASPOR-DENÄ°ZLÄ°SPOR - 0
Küme düşme tehlikesini yakından hisseden Denizlispor, sıkıntılı bir durumda. Antalyaspor rahat görünse de işi şansa bırakmak istemiyor. İki ekip de geçen haftayı puansız kapatmadı. Denizlispor, Erman ve Tomas'dan yoksun çıkacağı Antalya deplasmanından da eli boş dönmek niyetinde değil. Yılmaz Vural ve Güvenç Kurtar gibi iki dostu karşı karşıya getirecek maç da dostça biter. (3.20)

522 FIORENTINA-SIENA - 1
Serie A'nın en golcü takımlarından biri olan Fiorentina'nın iç saha karnesi pekiyi. Siena tarafına bakıldığında ise vasat bir tablo göze çarpıyor. Şampiyonlar Ligi'ne göz diken mor menekşeler lige -15 puanla başlasalar da dört dörtlük bir sezon geçiriyorlar. Bu maçta da 3 puana çok yakınlar. (1.25)

555 ATLETICO MADRID-LEVANTE - 1
Bir taraf can çekişiyor, öteki zirve mücadelesinden kopmamak için hesap yapıyor. Atletico Madrid o kadar akıl almaz maçlarda hovardalık yaptı ki bahisseverleri de yaktı, kendini de. Levante için artık her maç final. Ancak, Vicente Calderon'da şansları yok denecek kadar az. (1.40)
Toplam Oran: 24.95


Fikri Işıklı: Un, dos, tres Valencia yaz

Copa del Rey'den sonra Avrupa defterini de kapatarak komaya giren Valencia, Morientes ve Villa ile Sevilla'yı dize getirir, Chelsea şokunu atlatır. D.Bakır ile Lille de galibiyete yakın.


642 VALENCIA-SEVILLA 1
TAM anlamıyla ağır yaralı takım hüviyetine bürünen Valencia'da tehlike çanları çalıyor. Chelsea'ye 90+2'de yediği golle 2-1 kaybederek Şampiyonlar Ligi'nde yarı final kapısından dönen siyah beyazlılar, ligde de ilk 4'ün dışında. Kiki Sanchez'le üzerindeki ölü toprağı atarak La Liga'nın tepesine çıkmayı ve Avrupa'da ses getirmeyi planlayan Valencia, Copa del Rey'den sonra Avrupa hedefini de başka bir bahara bıraktı. Önlerinde sadece La Liga seçeneği var ve o da çok zor. Çetin bir dönemece giren Sanchez'in öğrencileri önlerindeki 5 maçın 3'ünü zirvedeki takımlarla -Sevilla, R.Madrid, R.Zaragoza- oynayacak. İlk startı Sevilla ile Mestalla'da verecek olan Valencia, Vicente'nin yokluğuna rağmen Morientes, David Silva ve Villa'ya güveniyor. Son 5 haftada sadece tek galibiyet alabilen ev sahibi ekip, Tottenham deplasmanından yorgun dönen 2. sıradaki Sevilla'yı üzer, 3-0'lık yenilginin rövanşını alır. (2.00)

344 LILLE-SOCHAUX 1
İkincilik koltuğunu garanti gördüğü andan itibaren öyle bir düşüşe geçen Lille, bir türlü belini doğrultamadı. Ligdeki son 9 maçında 6 yenilgi alarak adeta dibe vuran kırmızı siyahlılar, tüm olumsuzluklara karşın Şampiyonlar Ligi iddiasını koruyor. Lille, Kader Keita ve Odemwingie ile Sochaux engelini aşar, haftalardır üzdüğü taraftarının gönlünü alır. (1.90)

355 R.SANTANDER-R.MADRID 2
29 haftada aldığı 7 yenilgiye rağmen şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin puan kayıplarıyla zirve sıcaklığının içinde kalan Real Madrid, ligin rahat takımlarından R.Santander'e konuk oluyor. Son üç maçını kazanarak şampiyonluk iddiasını koruyan Los Galacticoslar, Robinho ve Raul faktörüyle kazanır. (1.65)

415 Ä°STANBUL-DÄ°YARBAKIR 2
Play off'a kalma savaşı veren iki takımın mücadelesinde Diyarbakırspor, İstanbulspor'a göre daha ağır basıyor. İyi oyununun karşılığını son 2 haftada alarak çıkışa geçen ve üzerindeki kara bulutları dağıtan yeşil kırmızılılar, İstanbul'daki taraftar desteği yanı sıra gol makinesi Mohammed, Burhan ve Sinan'ın bildiğimiz kazanma arzularını sahaya yansıtırsa, galip gelir. (2.55)

451 KAISERSLAUTERN-G.FÃœRTH 1
Son 10 maçta yitirdiği 17 puanla kendini ilk 3'ün dışına iten Kaiserslatuern için Bundesliga şansı matematiksel olarak devam ediyor. Bitime 6 hafta kala 3. sıradaki Duisburg'un 5 puan, konuk edeceği G.Fürth'ün ise 4 puan gerisinde. Kendi kuyusunu kazan kırmızı beyazlılar, Fürth'ü yenerek, iddiasını sürdürür. (1.90)
Toplam Oran: 30.37

FRANSA 2. LÄ°GÄ° NESÄ°NE'DE

İddaa'da cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Ligue 2 ile ilgili bilgi, yorum ve tahminleri de 'www.nesine.com'da bulabilirsiniz...

132 BASTIA-CRETEIL 1
Fransa 2. Ligi'nde 4 haftadır yenilmeyen Creteil aynı süre içinde Niort ve Brest’in de çok kıymetli puanlar alması nedeniyle küme düşme hattından çıkamadı. İkinci yarının formda takımlarından Bastia, 5 galibiyet ve 3 beraberlik çıkardıkları 8 maçlık bir seriden sonra nihayet geçen hafta Guingamp’a yenildi (0-4). Ancak bu mağlubiyet sizi yanıltmasın, özellikle deplasmanda gol bulmakta büyük sıkıntı çeken Paris ekibinin, ateşli seyircisine geçen haftayı unutturmak isteyecek güçlü Bastia’dan puan koparması çok zor. (1.55)

133 CAEN-GRENOBLE 1
Seneye Ligue 1’de mücadele etmeye hazırlanan bir baÅŸka takım ikinci sıradaki Caen. Kendi sahasında oynadığı son iki maçta önce formda Guingamp’la (1-1), sonra da takipçisi Strasbourg’la (2-2) berabere kalan Caen geçen hafta da Ajaccio deplasmanında 2 puan bırakınca (0-0), dördüncü sıradaki Amiens’le aradaki puan farkı 6'ya indi. Ä°yi bir sezon geçiren Grenoble ise ligin son iki ayına hedefsiz giriyor. Kendi sahasında 2 gol ortalamayla oynayan Caen’e direnmeleri büyük sürpriz olur. (1.45)Â

136 METZ-CHATEAUROUX 1
Ligin ikinci yarısında özellikle deplasman maçlarında bir hayli puan kaybeden Metz buna raÄŸmen liderliÄŸin yanı sıra kendi sahasında en az gol yiyen takım olma unvanını da koruyor. İçeride oynadığı son 3 maçın 2'sini kazanıp, 1'inde berabere kalan Metz bu maçlarda attığı 6 gole karşı kalesinde hiç gol görmedi. Bu sezon herhangi bir iddiası kalmayan Chateauroux deplasmanda tehlikeli bir takım olsa da artık ÅŸampiyonluÄŸa çok yaklaÅŸan Metz’i durduramaz. (1.40)Â

146 ISTRES-STRASBOURG 2
Ligde 11 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Strasbourg bir maçı eksik olmasına raÄŸmen 3 puan farkla üçüncü sıradaki yerini koruyor. Ancak oynadığı son 9 karşılaÅŸmanın 7'sini kazanan Amiens yarışı sezon sonuna dek sürdürmeye kararlı görünüyor. Son iki deplasman maçında önce Le Havre karşısında çok önemli bir galibiyet alan, geçtiÄŸimiz hafta da Caen’den bir puan koparan Strasbourg lige havlu atmak üzere olan 19. sıradaki Istres karşısında 3 puana çok yakın. (2.00)Â

NESİNE KAZANDIRMAYA  DEVAM EDİYOR

1’E 530 KAZANDI!
4 Seçimli, 1 Adet Kombine Kupon
211 Adana D.S.-Kartalspor (1-2) 2 4.50
212 Sarıyer-Arsinspor (3-1) 1 3.30
213 Boluspor-Kırıkkalespor (1-2) 2 5.50
216 Trabzonspor-Erciyesspor (0-1) 2 6.50
KAZANILAN TUTAR: 530,89 YTL
KUPON BEDELÄ°: 1 YTL
MÄ°SLÄ°: 1
SÄ°STEM: 4
TOPLAM ORAN: 530.89


1’E 226 KAZANDI!
6 Seçimli, 1 Adet Kombine Kupon
114 Leicester-Derby (1-1) 0 3.00
115 Hull-Norwich (1-2) 2 3.10
122 Brescia-Arezzo (1-0) 1 1.50
126 Pescara-Triestina (2-0) 1 2.50
136 Verona-Rimini (1-0) 1 2.50
133 Treviso-Vicenza (1-1) 0 2.60
KAZANILAN TUTAR: 226,69 YTL
KUPON BEDELÄ°: 1 YTL
MÄ°SLÄ°: 1
SÄ°STEM: 6
TOPLAM ORAN: 226.69


1’E 202 KAZANDI!
7 Seçimli, 1 Adet Kombine Kupon
563 Horsens-Viborg (3-1) 1 2.10
611 AIK Stockholm-Kalmar (0-1) 2 3.50
613 Halmstad-Helsingborg (2-1) 1 2.50
635 Stoke-Crystal Palace (2-1) 1 1.90
633 QPR-Luton (3-2) 1 1.80
631 Plymouth-Leicester (3-0) 1 1.90
651 Lyn-Sandefjord (3-0) 1 1.70
KAZANILAN TUTAR: 202,98 YTL
KUPON BEDELÄ°: 1 YTL
MÄ°SLÄ°: 1
SÄ°STEM: 7
TOPLAM ORAN: 202.98

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!