"Hedefimiz 9 puan"

Güncelleme Tarihi:

Hedefimiz 9 puan
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2011 12:48

21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup'taki ikinci maçında deplasmanda Liechtenstein'ı 3-0 yenen Ümit Milli Takım'ın teknik direktörü Raşit Çetiner, “İrlanda Cumhuriyeti maçını da kazanıp milli maç haftasını 9 puanla kapatmak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Çetiner, yaptığı açıklamada, dünkü karşılaşmada çok kapalı oynayan Liechtenstein'a karşı çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ve maçı kazandıklarını belirtti.

Genelde oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını ifade eden Çetiner, sözlerini şöyle sürdürdü: “Son bölümlerde farkı daha da açabilirdik, ancak girdiğimiz pozisyonlardan yararlanamadık. Takım olma yolunda ciddi adımlar atıyoruz. Oyuncularımızın sergilediği performansından da son derece memnunuz. Önümüzde çok daha ciddi bir İrlanda Cumhuriyeti maçı var. Bu maçtan çok daha fazla konsantre olup, o maçı da kazanıp 9 puan ile milli maç haftasını bitirmek istiyoruz. Bu arada sağlık ekibimize çok teşekkür ediyoruz. Çok sorunlu başlayan kampı sorunsuz hale getirdiler. Kendilerine minnettarız.”

Haberin Devamı

LİECHTENSTEİN'İ DEVİRDİK: 3-0

21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup'ta ilk iki maçını kazanan Türkiye, 6 puanla lider durumda bulunuyor.

Liechtenstein maçının ardından bugün havayoluyla İzmir'e gelecek Ümit Milli Takım, daha sonra gruptaki 3. maçı için Manisa'ya geçecek.

Ümit Milli Takım, İrlanda Cumhuriyeti ile 6 Eylül Salı günü saat 19.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşacak.

İRLANDA MAÇINA İTALYAN HAKEM

Ümit Milli Futbol Takımı'nın İrlanda Cumhuriyeti ile yapacağı 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup maçının hakemleri açıklandı.

Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda, 6 Eylül Salı günü saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonundan Paolo Silvio Mazzoleni yönetecek.

Mazzoleni'nin yardımcılığını Mauro Tonolini ile Michele Giordano yapacak. Marco Guida ise maçın dördüncü hakemi olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!