''Hazard sarhoşken yarım saatte hat-trick yaptı''

Güncelleme Tarihi:

Hazard sarhoşken yarım saatte hat-trick yaptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 10:22

Chelsea'nin yıldızı Eden Hazard'ın Lille döneminden takım arkadaşı olan Rio Mavuba, Belçikalı futbolcu hakkında güldüren bir hikayeyi paylaştı.

Haberin Devamı

Ligue 1 ekiplerinden Lille'de gösterdiği performansla göz dolduran ve 2011-2012 sezonu sonrasında 35 milyon euro bonservis bedeliyle Chelsea'nin yolunu tutan Eden Hazard, Londra ekibiyle ikinci Premier Lig şampiyonluğuna koşuyor.

Belçikalı yıldızın Lille'den takım arkadaşı olan Fransız orta saha Rio Mavuba, Hazard'ın transfer olduğu dönemle ilgili bilinmeyen bir hikayeyi The Independent'e verdiği röportajda anlattı.

Çılgın geceden sonra hat-trick ile veda
25 yaşındaki yıldızın Chelsea'ye transferinin sezon bitmeden netleştiğini hatırlatan Mavuba, ligdeki son maçları olan Nancy karşılaşması öncesinde Hazard'ın çılgınca bir gece geçirmesine rağmen Fransız ekibine hat-trick ile veda ettiğini söyledi.

2011-2012 sezonunun son haftası öncesinde ligi üçüncü sırada bitirmeyi garantileyen kuzey ekibinde Joe Cole, Dmitri Payet ve Mathieu Debuchy'nin takım arkadaşları Eden Hazard için veda partisi düzenlediğini anlatan Mavuba, ''Hazard'ın Lille ile son maçıydı ve kırmızı kart görmeyi planlamıştı. Maçtan önceki gece hiç uyumadı ve sürekli alkol tüketti. Ama maçta sahaya çıktı ve yarım saat içerisinde hat-trick yaparak bize özel bir adam olduğunu gösterdi.'' dedi.

Haberin Devamı

16 dakikada hat-trick
Eden Hazard'ın hat-trick ile yıldızlaştığı veda maçında Lille, Nancy'yi 4-1 mağlup etti. Mavuba'nun dediği gibi henüz yarım saat dolmadan hat-trick'ini tamamlayan Belçikalı, 11, 24 ve 27. dakikalarda rakip fileleri havalandırarak üçlemesini 16 dakika içerisinde tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!