Hayırsever Daum

Güncelleme Tarihi:

Hayırsever Daum
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2003 01:38

Fenerbahçe'nin Alman teknik direktörü Christoph Daum, sahadaki başarısı kadar hayırseverliği ile de ön plana çıkıyor. Beşiktaş'ta görev yaptığı iki dönem boyunca kendini hayır işlerine adayan, lösemili çocuklara maddi ve manevi destekte bulunan Christoph Daum, bu misyonunu Fenerbahçe'nin başına geçtikten sonra da sürdürüyor.

Christoph Daum, dün Karamürsel'de yardıma muhtaç çocuklara kırtasiye malzemeleri dolu çanta dağıttı. Alman hocanın sponsoru olan Gazi Vakfı'nın yaptırdığı Gazanfer Bilge Çocuk Yuvası'nı ziyaret eden Daum, duygulu anlar yaşadığı günde, 0-15 yaş grubu çocuklarla yakından ilgilendi. Ve miniklere elleriyle biberonla süt içirdi.

Yardıma hazırım

Daum,
bu girişimin gurur duyulacak bir durum olmadığını, sadece yaşanması gerektiğini belirterek, ‘‘Sağlıklı çocuklarım olduğu için şanslıyım. Ben, yaşadığım sürece imkanlarım doğrultusunda herkese yardım edeceğim’’ dedi. Alman hoca bugün oynanacak, G.Antepspor maçıyla ilgili sorulan sorulara da, ‘‘Yarın (bugün) için hazırız. Kazanmak için oynayacağız’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!