Haydi Ispartaspor

Güncelleme Tarihi:

Haydi Ispartaspor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2001 00:00


Çetin KESKİNPALA/DHA
Haberin Devamı

Güller Diyarı şampiyonluk için kenetlendi

Akdeniz'in İkinci Lig'deki tek temsilcisi pembe yeşilliler, ikinci yarıya bugün sahasında oynayacağı Bucaspor maçı ile başlıyor. Isparta Atatürk Stadı'ndaki karşılaşma saat 13.30'da.

HAKEM ZİYA FİDAN

İkinci Lig İkinci Klasman Grubu'nda mücadele eden Ispartaspor, ikinci yarının ilk maçını bugün sahasında Bucaspor ile oynuyor. Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Ziya Fidan yönetecek. Ispartaspor'da cezalı Alper ile sakatlığı süren K.Bahri ve Bülent, konuk Bucaspor'da da sakat olan Zafer ve Sercan bu maçta forma giyemiyecek. Pembe yeşilli takımda hafif sakatlığı bulunan Faruk'un durumu maç saatinde belli olacak.

TARAFTARA ÇAĞRI

Ispartaspor 33, Bucaspor ise 22 puana sahip. Klasman Grubu'nu lider bitirip Süper Lig'e terfi maçlarına katılmaya hedefleyen Ispartaspor, sahasındaki bu maçı kazanarak ikinci yarıya galibiyet ve moralle başlamak istiyor. Teknik Direktör Tarık Söyleyici, eksiklere rağmen takımının teknik ve kondisyon durumunun üst düzeyde olduğunu belirterek, ‘‘Her zaman 12'inci adamımız olan seyircimizi yanımızda görmek istiyoruz’’dedi.

MUTLAK GALİBİYET

Söyleyici, şöyle devam etti: ‘‘Birlik ve beraberlikten ödün vermeden koşmamız gereken bir yola girmiş bulunuyoruz. Bu maç, Ispartaspor'un tarihinde özlem duyulan başarı için atılan en büyük adımlardan biri olacak. Bu noktaya gelmemizde Ispartaspor camiasının birlik ve beraberliği itici güç oldu. Şimdi daha da sıkı kenetlenerek hedefe koşmalıyız. Seyircimiz, tribündeki gücünü göstersin, gerisini futbolcularımıza bıraksın.’’

HAKEM:

Ziya FİDAN

BİLET FİYATLARI:

3 milyon, 1.5 milyon

Öğrenci: 750 bin

ISPARTASPOR

Mehmet

Ramazan

Aydın

H.Basri

Hakkı

Yavuz

Ali

Turgut

Abdullah

B.Bahri

Bayram

Cezalı: Alper

Sakat: K.Bahri, Bülent

BUCASPOR

Gürkan

Cem

cüneyt

Serhat

Ufuk

özgür

ertunç

Ahmet

Can

Şinasi

Yıldırım

Cezalı: Yok

Sakat: Zafer, Sercan

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!