Hasselbaink sözü

Güncelleme Tarihi:

Hasselbaink sözü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2004 01:34

Beşiktaş Kulübü’nün başkan adayı ile dün bir araya gelen Kazancı, ‘Eğer kazanırsan, maddi ve manevi olarak her türlü desteği vereceğim. Hasselbaink ya da Kluivert’tan birinin transferini üstlenmeye hazırım’ dedi.

Kulübe hediyem olsun

Onursal Başkan Süleyman Seba döneminde Beşiktaş’ta asbaşkanlık yapan iş adamı Cemil Kazancı’dan Yıldırım Demirören’e transfer jesti. Siyah beyazlı kulübe gönül veren Kazancı, dün Demirören’le yaptığı toplantıda, ‘Seçimi kazanırsan, süper bir golcüyü transfer edip Beşiktaş’a hediye edeceğim’ dedi. Kazancı’nın ‘süper golcü’ olarak belirttiği ismin Chelsea’de forma giyen Hollandalı santrfor Jimmy Floyd Hasselbaink olduğu öğrenildi.

Destek vereceğim

Cemil Kazancı’nın Yıldırım Demirören ile yaptığı toplantıda şunları söylediği belirtildi: ‘Beşiktaş’a bir yıldız sözü veriyorum. İster Hasselbaink, isterseniz Kluivert. İkisinden birini seç. Bu transferin tüm masraflarını karşılamaya hazırım. Beşiktaş’ın hizmetindeyim. Siyah beyazlı kulübe yararlı olacağını düşündüğüm isimler sizin listenizde yer alıyor. Ben de dışarıdan destek vereceğim.’

Onun yanındayım

Demirören’in liste oluştururken ikinci başkanlık teklifinde bulunduğu Cemil Kazancı, işlerinin yoğunluğu nedeniyle bunu kabul etmediğini belirtirken, ‘Rakiplerimiz transferler yaparken biz kongre üyeleri de üzerlerine düşeni yapmalı. Yardım için her türlü imkanımı seferber edeceğim. Demirören, Beşiktaş’ta vizyonu geniş, geleceği gören ve her biri iş alanında Türkiye’de söz sahibi olan kişilerle göreve talip. Ben de onun yanındayım.’ dedi.

Gurur kaynağımız

Kazancı’ya bu jestinden dolayı teşekkür eden Demirören ise şunları söyledi: ‘Cemil Kazancı ve ailesi Beşiktaş’ın gurur kaynağı. Kazancı gibi birçok iş adamının yanımda olması benim moral ve motivasyonumu yükseltiyor. Beşiktaş’a hizmet eden ve proje üreten herkese kapılarım açık. Cemil Kazancı’nın süper yıldız jesti birlik ve beraberliğin en büyük örneğidir. Beşiktaş’ı yönetmeye her şeyimizle hazırız.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!