Hasret bitti

Güncelleme Tarihi:

Hasret bitti
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2007 11:48

1 Mart gününden bu yana oynanamayan oyun, gerekli yasal düzenlemelerin hızla tamamlanmasının ardından kaldığı yerden devam ediyor.

DANIŞTAY'ın, ihalesi için yürütmeyi durdurma kararı verdiği İddaa oyunu, bugünden itibaren yeniden oynanabilecek. Spor-Toto Teşkilatı ile ihaleye giren tek şirket olan İnteltek firması arasındaki görüşmeler olumlu sonuçlandı. Yeni sözleşme, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ve İnteltek Genel Müdürü Ahmet Sezer tarafından noter huzurunda imzalandı.

Haberin Devamı

Danıştay 13. Hukuk Dairesi'nin, “ilgili yasada hizmet alımıyla ilgili bir düzenlemenin bulunmadığını, İddaa oyununu Spor-Toto Teşkilat Başkanlığı'nın kendisinin oynatabileceğini veya kamu kurum ve kuruluşlarından herhangi birine oynattırabileceği” şeklinde karar vermesinin ardından, İddaa oyunu 1 Mart'tan itibaren durdurulmuştu.

TBMM Genel Kurulu'nda, futbol ve diğer spor müsabakaları üzerine bahis ve şans oyunu düzenlenmesine ilişkin hükümler içeren kanun tasarısı yasalaşmış, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in onaylamasının ardından da Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ihale sürecini başlatmıştı.

Kayıp 80 milyon YTL

Buna karşılık İddaa'nın oynanmadığı son 15 günlük süreçte yaklaşık 80 milyon YTL hasılat kaybı olduğu ifade edilirken, yasanın getirdiği yeniliklerle basketbol ve diğer spor dallarında da İddaa oynanması için çalışmaların başladığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Yeni sözleşmenin 351 günlük olduğu ifade edilen açıklamada İnteltek firmasına geçmişte yüzde 12 pay verilirken bu rakam yüzde 7'ye düşürüldü. Daha önce 1 milyon YTL olan iş teminatı, 30 milyon YTL'ye çıkarıldı. Bugünden itibaren hasılatın tümü, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı hesabına yatırılacak. Bundan alınacak faiz gelirleri ise, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'na ait olacak.


 

 Sadi Kemal YAŞAR: Küçükler büyüklere geçit vermeyecek

124 KONYASPOR-GALATASARAY 1

Galatasaray'da istikrarsız gidiş sürüyor. Son maçını kazanan sarı kırmızılı ekip, evinde iyi futbol oynayan Konyaspor'a takılır diye düşünüyorum. Sürpriz arayanlar bu maçı mutlaka kuponuna yazmalı. (3.30)

215 GAZİANTEP-Ç.RİZE 1

Gaziantepspor tehlike çemberinden sıyrılmak için bu maçtan mutlak galibiyet çıkarmak zorunda. Çaykur Rizespor biraz daha rahat görünüyor. Güneydeki mücadelede ev sahibi takım zor da olsa kazanır. (1.70)

222 TRABZON-ANKARAGÜCÜ 1

Trabzonspor iyi futbol oynuyor. Bordo mavililer eksik kadrosuna rağmen seyircisinin de desteği ile Ankaragücü'nü eli boş göndererek, ikincilik şansını sürdürür. Banko Trabzonspor. (1.35)

354 BURSASPOR- FENERBAHÇE 0

Fenerbahçe, Konyaspor karşısında özellikle ikinci yarıda iyi futbol oynadı. Son haftalardaki kötü gidişe dur diyen sarı lacivertliler, Bursaspor karşısında zorlanır. Beraberliğin oranı cazip. (3.60)

636 BEŞİKTAŞ-K.ERCİYES 0

Seyircisiz oynanacak maçta Beşiktaş'ın işi zor. Siyah beyazlılar ikinci yarının flaş takımı karşısında bir hayli zorlanacak. Erciyesspor önce beraberlik için mücadele eder. (4.25)

Toplam Oran: 115.87

OZAN ERMİŞ: BREMEN VE BARCELONA

AVRUPA'
nın şampiyonluk yarışı açısından en çekişmeli iki ligi Almanya ve İspanya. Bu sezon müthiş bir şampiyonluk mücadelesine sahne olan Alman Ligi Bundesliga'da Schalke, 'Yıkılmadım ayaktayım' dercesine ve 3 puan farkla liderliğini sürdürüyor. Son 4 maçında aldığı 2 beraberlikle sadece 2 puan toplayabilen lider, bu hafta 3. sıradaki Stuttgart ile kritik maça çıkacak. Altıntop Kardeşler'in takımında, Brezilyalı yıldız Lincoln cezası nedeniyle yok. Alacağı bir galibiyet ile puan farkını 1'e indirmeyi planlayan Stuttgart'ınsa en büyük gol silahı Mario Gomez oynamıyor. Bu karşılaşma ancak 'risk almak isteyenlere' o da 'saha avantajıyla Schalke kazanabilir' diye önerebileceğimiz bir maç. Buna karşılık, cumartesi günü rakiplerinin puan kaybı yaptığını görecek bir W.Bremen, pazar günü Mainz'ı devirecektir.

Sevilla yorgun

HAFTANIN KUPONU
142 Creteil-Metz 2 2.00
156 Cork City-Galway 1 1.30
432 Huelva-Barcelona 2 1.50
446 Diyarbakır-Kasımpaşa 1 1.70
615 W.Bremen-Mainz 1 1.30
Toplam Oran: 8.61

Beşiktaş'tan hatırladığımız ünlü teknik adam Vicente Del Bosque'nin, "La liga bu sezon kalitesinden kaybetti ama bunun yerine heyecan kazandı" yorumu İspanya'da olanları mükemmel anlatıyor. Bitime 12 maç kala Barcelona ve Sevilla 50'şer, Valencia 47, Real de 45 puanda. Tarragona'ya yenilerek ağır yara alan Sevilla, evindeki Celta maçına, perşembe akşamı oynadığı UEFA Kupası'ndaki Shakhtar mücadelesinin yorgunluğuyla çıkacak. Bu maçta sürprize dikkat. Avrupa'ya veda edip, tüm dikkatini lige verecek bir Barcelona, bu hafta Recreativo Huelva deplasmanında haftanın bankosu diyorum.

Fransa 2.Ligi'nde Metz, cazip oranıyla zayıf Creteil deplasmanında kuponlara yazılabilir. İrlanda'da her sezon zirveye oynayan Cork City, lige yeni çıkan Galway, Diyarbakır da inanılmaz hakem hataları sonucu moralman çöken ve cezalıları bulunan Kasımpaşa karşısında favori.  

UMUT KARAAHMETOĞLU: Hoca değiştiren Dortmund'a dikkat

Haberin Devamı

244 B.DORTMUND-NÜRNBERG: 1

BANKO KUPON
112 Karlsruhe-Essen 1 1.25
156 Cork City-Galway 1 1.30
222 Trabzon-Ankaragücü 1 1.35
256 Tottenham-Watford 1 1.30
615 W.Bremen-Mainz 1 1.30
Toplam Oran: 3.70

NORMAL KUPON
221 V.Manisa-Sakarya 1 1.55
354 Bursa-Fenerbahçe 2 1.50
446 Diyarbakır-Kasımpaşa 1 1.70
451 Ordu-Uşak 1 1.65
655 Quilmes-River Plate 2 1.45
Toplam Oran: 9.45

BOMBA KUPON
223 Man.United-Bolton 02 3.10
233 Crotone-Napoli 2 2.10
244 B.Dortmund-Nürnberg 1 2.10
445 West Bromwich-Birmingham 1 2.20
625 Zaragoza-Atl.Madrid 1 2.10
Toplam Oran: 63.16

ALT-ÜST KUPONU
253 Chelsea-Sheffield Utd. +2.5 1.60
526 Charlton-Newcastle -2.5 1.60
653 Sevilla-Celta Vigo -2.5 1.85
Toplam Oran: 4.73

Haberin Devamı

Dortmund bu sene beklenenin çok altında oynuyor. Ancak geçtiğimiz günlerde teknik direktör değişikliğine gittiler ve bu hafta Nürnberg karşısında kesin galibiyete uzanacaklardır. Hoca değiştiren takımlarda genellikle ilk hafta bir çıkış gözlenir. (2.10)

443 DİNAMO MOSKOVA-CSKA: +2.5

Dünyada en çok sürprizin çıktığı, en enteresan sonuçların alındığı Rusya Ligi başladı. Rusya'da bir CSKA Moskova gerçeği var. Ama en büyük sürprizleri bize yine CSKA yaşatacak. Bu hafta Dinamo Moskova karşısında galip gelir mi bilinmez, ancak gollü bir maç olacağı kesin. (1.90)

555 PARMA-SIENA: 1

Parma, kötünün kötüsü bu sene. Düşmeyi gerçekten hakeden Parma, bu hafta Siena'yı yenecektir. Çünkü bu matematiksel olarak şansı olsa bile mantıksal bakıldığında son şansı. Bu maçı alırsa düşme hattından uzaklaşmayacak ama rakipleriyle puan farkının açılmasını önleyecek. Riskli ama oranı iyi. (2.00)

Haberin Devamı

613 EVERTON-ARSENAL: 2

Arsenal'in eksikleri malum, artık üstüne konuşmaya bile gerek yok. Eğer Arsenal, o büyük takımsa bu eksiklerden etkilenmeden Henry'siz de yoluna devam edecektir. Everton'da Cahill, Nuno Valente ve McFadden gibi önemli isimler yok. Arsenal'e güvenin. (2.00)

625 ZARAGOZA-ATL.MADRİD: 1

Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için tüm kozlarını sahaya yansıtan Zaragoza Atletico Madrid'e göre galibiyete daha yakın. İstatistik çıkartılsa maçlarında en çok kırmızı kart gören takım olabilecek Zaragoza, evinde doğrudan rakibi olan Atletico'ya acımaz. (2.10)

BÜLENT ÇALTI'NIN
BANKO KUPONU

223 M.United.-Bolton +2.5 1.65
256 Tottenham-Watford 1 1.30
432 Huelva-Barcelona +2.5 1.65
551 Catania-Reggina 1 2.30
615 Werder Bremen-Mainz 1 1.30
Toplam Oran: 10.58

Haberin Devamı

Toplam Oran: 33.51

 NESİNE.COM YENİLENDİ

Türkiye'nin 1 numaralı şans oyunları sitesi, İddaa’ya verilen arada boş durmadı ve çağdaş tasarımıyla yeniden yapılandı. İşte siteden bu hafta sizler için seçtiğimiz maçlar...

244 DORTMUND-NÜRNBERG 10

Dortmund geçtiğimiz hafta alınan Bochum yenilgisinden sonra istifa eden teknik direktör Jürgen Röber’in yerine bu sezonki üçüncü çalıştırıcı olarak, Hamburg’da işine son verilen Thomas Doll’u getirdi. Bu değişim Dortmund açısından yararlı bir seçim olabilir. Dortmund seyircisi ile arası her zaman iyi olan Doll tam bu takımın istediği tipte bir teknik direktör. Alman liginin beraberlikler takımı Nürnberg’in ise ciddi bir UEFA şansı bulunuyor. Ev sahibinde 2, konuk takımda 3 eksik var. Dortmund yeni teknik direktörü ile bu maçı kazanmaya yakın ancak Nürnberg de kolay kolay yenilmeyen bir ekip ve bu nedenle beraberlik olasılığını göz ardı etmemek gerekir. Bu ayrıca, alt bitmeye aday bir maç. (1.24)

245 E.FRANKFURT-B.MÜNİH 2

Haftanın en zor maçlarından bir tanesi Bundesliga'da. Bir yanda düşme hattının içindeki ev sahibi, diğer yanda şampiyonluk şansını sürdüren ve geçen hafta evinde aldığı Bremen beraberliğini telafi etmek isteyen Bayern. Frankfurt, genel anlamda ligde kazanmakta zorlanan bir takım. Evinde oynadığı 12 maçın sadece 3'ünü kazanabilmiş ve ligin en çok berabere kalan takımlarından. Bayern ise deplasmanda bu yıl çok başarılı olmasa da 5 maç kazanmayı bilmiş. Frankfurt’ta Amanatidis dahil 4 eksik oyuncu var. Bayern’de ise beli tutulan Kahn’ın oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacak. İyileşen Ismael amatör takımda maç eksiğini gideriyor. Frankfurt’un Bayern karşısında işi hayli zor. Deplasman ekibinin bu maçı zor da olsa kazanacağını düşünüyoruz. (1.55)

416 LILLE-LE MANS 1

Lille takımı kabus gibi bir şubat ayını geride bıraktı. Bu ay içerisinde oynadığı hiçbir maçı kazanamayan ekip yine bu dönemde Şampiyonlar Ligi’nden ve Fransa Kupası'ndan da elendi. Tabii bu kötü gidişatta kulübün tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde 2.tura kalmalarının rolü büyük. Teknik direktör Claude Puel, Manchester United maçlarını geride bıraktıklarını, şu ana kadar çok güzel bir sene geçirdiklerini ama artık önlerindeki tek hedefin seneye tekrar Devler Ligi'ne katılmak olduğunu açıkladı. Lille şu an 43 puanla 3. sırada (Şampiyonlar Ligi kontenjanının son takımı). Toulouse ve Bordeaux ile aynı puandalar. Sezon sonuna kadar en az puan kaybeden Şampiyonlar Ligi'ne gidecek. (1.55)

615 W.BREMEN-MAINZ 1

Almanya’da haftanın en enteresan maçı. Hafta içi UEFA Kupası'nda Celta Vigo'yu rahat bir şekilde eleyen Bremen, ikinci yarının en başarılı takımı Mainz karşısında şampiyonluk şansını sürdürmek için mutlaka kazanmalı. Özellikle de Schalke eğer cumartesi galip gelirse, başka şansları yok gibi. Mainz ise düşme olasılığı olan ama şu an Aachen’la birlikte bu hattan en uzakta yer alan iki takımdan biri. Bremen’de Klose, Klasnic, Baumann ve Borowski kadroda yoklar. Mainz’da ise Rose, Soto ve Vrancic oynamayacak futbolcular. Her iki takım için de çok zor ve çekişmeli geçmeye aday bir maç. Bremen’in evinde olmanın avantajını kullanıp, kazanacağını düşünüyoruz. Ayrıca üst bitmesi de muhtemel. (1.30)

646 LAZIO-EMPOLI 1

Lazio Serie A’da inanılmaz bir seri yakalamış durumda. Son yenilgisini 20 Aralık 2006’da lig lideri Inter karşısında alan mavi-beyazlılar tam 10 maçtır rakiplerine yenilmiyor. Yapılan 10 karşılaşmanın 7’sini kazanan Lazio bir anda Şampiyonlar Ligi kontenjanına da girdi. Ev sahibinde defansta Sanchez Cribari ve Sebastiano Siviglia yok. Ancak geçen hafta cezası biten Mauri kadroda. Empoli’de geçen hafta takımını galibiyete taşıyan Francesco Pratali cezalı, defansın önemli ismi Adani de sakat. Aslına bakarsanız iki takım da çok formda. Ev sahibi Lazio’nun bu maçı kaybedeceğini sanmıyoruz, fakat Devler Ligi yolundaki rakipleriyle puan farkını korumak amacıyla beraberlik bile kendilerine yetebilir. (1.45)

UNUTMAYIN!

www.nesine.com‘da çok daha fazla bilgi, çok daha fazla tahmin, maçlarla ilgili son dakika haberleri, banko, sürpriz ve popüler kategorilerinde kazandıran kuponlar var. Bu siteden ayrıca çok yakında NBA, Formula 1, voleybol ve tenis gibi branşlarda da bahis yapabileceğinizi hatırlatalım.

Sıddık TURGUT:  YİĞİDOLAR YARALI

Bu hafta Ankaraspor deplasmanına, kalecisi Petkoviç ve golcüsü Mehmet Yıldız'dan kart cezaları nedeniyle yoksun çıkacak Sivasspor'un işi oldukça zor görünüyor.

 124 KONYASPOR-GALATASARAY 2

Ligin ikinci yarısına fırtına gibi giren Konyaspor, Trabzonspor ve Fenerbahçe'dan sonra üçüncü zorlu rakibine karşı mücadele edecek. Galatasaray'ın, geniş ve alternatifli kadrosuyla tecrübesini de konuşturarak bu maça damgasını vuracağını ve üzerinden deplasman stresini atacağını düşünüyorum. Sarı kırmızılılar ilk golü atar, devreyi de önde tamamlarsa sahadan galibiyetle ayrılır ki, bu da yüksek bir ihtimal. (1.80)

213 ANKARASPOR-SİVASSPOR 1

Sivasspor eğer maça tam kadro çıksaydı, konuk takımın galibiyeti ve beraberlik düşünülebilirdi. Ama başta kalecisi Petkoviç ve golcüsü Mehmet Yıldız'dan cezalı oluşları nedeniyle yararlanamayacak olan kırmızı beyazlıların işi çok zor. Yiğidolar'ın öncelikli hedefleri, beraberlik olacak. Ancak, karşılarındaki Aykut Kocaman'ın takımı formda ve galibiyete daha yakın olan taraf. (2.10)

354 BURSASPOR-FENERBAHÇE 10

Dış sahada oynadığı son 3 maçtan yalnızca 1 puan çıkaran Fenerbahçe'nin, Bursaspor karşısında işi hiç de kolay değil. Sarı lacivertliler bu sezon Kadıköy'de tek yenilgisini aldığı rakibinden olduğu kadar golcüsü Sinan Kaloğlu'ndan da çekiniyor. Altay, Vestel Manisa ve ilk yarıdaki maçta Bursaspor forması altında F.Bahçe'ye gol atarak sonuca direkt etki eden Sinan, bu maçı bekliyor. Ligin en az pozisyon veren takımı olan Bursaspor'un galibiyetinin yanısıra, beraberlik ihtimalini de gözardı etmemek lazım. (1.96)

446 DİYARBAKIR-KASIMPAŞA 1

İkinci yarıda aldıkları sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Diyarbakırsopr ile Kasımpaşa, kötü gidişe bu maçla son vermek istiyor. Diyarbakırspor, saha ve seyirci avantajını kullanarak galip gelme amacında. Moralsiz Kasımpaşa'nın bu maçta da fazla bir varlık gösteremeyeceğini düşünüyorum. (1.70)

636 BEŞİKTAŞ-ERCİYESSPOR 0

Beşiktaş, oynadığı 3 maçta da berabere kaldığı Erciyesspor'u seyircisiz mücadelede ağırlıyor. İlk yarının bitiminde "kesin düşer" gözüyle bakılan Kayseri temsilcisi, Bülent Korkmaz yönetiminde inanılmazı başarıp umutlarını yeşertti. İnönü'de seyirci baskısını hissetmeyecek olan Erciyesspor'un, Cenk ve Lazarov gibi silahlarıyla rakibine kafa tutacağını düşünüyor, gollü bir beraberlik bekliyorum. (4.25)
Toplam Oran: 53.52


EKSİK VE CEZALI OYUNCULAR
PREMIER LİG
Arsenal
: Hoyte (?), Flamini (?), Senderos, Eboue, Rosicky, Henry, Toure, Van Persie. Aston Villa: Laursen, Samuel, Gardner, Sutton, Delaney. Blackburn: Mokoena, Todd, Savage, Ooijer, Reid. Bolton: Davies, O'Brien. Charlton: Bougherra, Thatcher, Hreidarsson, Bent, Reid, Gibbs. Chelsea: Joe Cole. Everton: Cahill, Van der Meyde, Nuno Valente, McFadden, Boyle. Fulham: Christanval, Montella, Pembridge, Bullard, Elrich, Elliott. Liverpool: Crouch (?), Luis Garcia, Kewell. Manchester City: Mills. Manchester United: Van der Sar, Evra, Silvestre, Fletcher, Scholes, Saha, Solskjaer. Middlesbrough: Bates, Huth. Newcastle: Babayaro (?), Butt, Ramage, Moore, Krul, Ameobi, Owen. Portsmouth: Davis, Pedro Mendes, Lauren, Stefanovic. Reading: Brown, Halls, Convey, Sonko, Mate. Sheffield United: Lucketti, Kilgallon, Li Tie. Tottenham: Robinson, Keane, Gardner, Murphy, Jenas, Ekotto, King. Watford: King. West Ham: Upson, Gabbidon, Ashton. Wigan: Kirkland, Camara, McCulloch, Baines.

BUNDESLIGA

Aachen:
Dum, Klitzpera, Fiel, Plasshenrich, Krontiris, Nemeth. A.Bielefeld: Gabriel. B.Leverkusen: Roque Junior, Meyer. Bayern Münih: Ismael, Kahn (?). B.Mönchengladbach: Neuville, Filip Daems, Melka. Dortmund: Hillenbrand, Meier, Vrzogic, Amachaibou. E.Cottbus: Piplica, Trytko, Mitreski, Schockel, Jungnickel. Frankfurt: Zimmermann, Streit, Jones, Proll. Hamburg: Abel, Demel, Sorin, Fillinger, Hampel, Kompany, Hesl, Sam. Hannover: Halfar, Dietwald, Hahne, Montabell, Jensen, Brdaric, Juric. Hertha Berlin: Friedrich, Lakic, Wallschlager, Pellatz, Chahed, Cagara. Mainz: Rose, Vrancic, Soto, Pupalovic, Ischdonat, Sela. Nürnberg: Jelic, Mnari, Mintal, Stephan, Huber, Szikal, Kennedy, Weber. Schalke: Heppke, Lincoln, Lovenkrands, Lamczyk, Fahrmann. Stuttgart: Serdar Taşçı, Gomez, Alex Ikeng. W.Bremen: Borowski, Baumann, Mohr, Klasnic, Jensen. Wolfsburg: Santana, Thiam, Rama, Dos Santos, Evljuskin.

LA LIGA

A.Bilbao: Murillo, Orbaiz, Garmendia, Prieto (?), Lafuente (?), Ustaritz, Tiko. A.Madrid: Valera, Ibanez Pablo, Perea, Petrov, Maxi Rodriguez, De las Cuevas. Barcelona: Oleguer, Van Bronckhorst, Motta. Betis: Nano, Fernando, Rivas (?), Vogel, Odonkor, Lembo. Celta Vigo: Pablo Garcia, Contreras, Oubina, Iriney, Coser. Deportivo: Estoyanoff, Duscher, Bodipo, Valeron. Espanyol: Domingos, Fredson, Zabaleta. Getafe: Verpakovskis, Alexis, Del Moral. G.Tarragona: Morales, Grahn, Merino, Ruben Perez, Oscar Lopez. Levante: Rubiales, Nino, Alvaro Luiz, Ze Maria. Mallorca: Basinas (?), Tristan. Osasuna: Milosevic, Monreal, Valdo, Delporte. R.Santander: Aganzo. Real Madrid: Sergio Ramos, Roberto Carlos, Cannavaro (?), Beckham, Reyes, Cicinho. Real Sociedad: Gonzalez, Bravo, Juanito, Uranga, Labaka, Skoubo, Stevanovic. R.Huelva: Sinama Pongolle, Guerrero, Moya, Cazorla, Amo. Sevilla: Kerzhakov, Correia, Renato, Hinkel (?), Sales. Valencia: Ayala, Vicente, Navarro, Regueiro, Edu, Gavilan. Villarreal: Rodriguez, Tacchinardi, Jose Mari (?), Pena, Nihat, Pires. Zaragoza: Nery, Sergio (?), Jimenez, Cuartero.

SERIE A
Ascoli: Bonanni (?), Soncin, Fontana, Pagliuca (?), Di Biagio, Delvecchio. Atalanta: Talamonti (?), Ventola (?), Zampagna, Conteh, Vieri. Cagliari: Conticchio (?), Esposito, Chimenti. Catania: Morimoto, Mascara, Falsini. Chievo: D'Anna, Malago, Sanmarco, Obinna, Luciano, Cossato, Sicignano. Empoli: Lucchini (?), Marzoratti (?), Pratali. Fiorentina: Gobbi, Donadel, Santana. Inter: Adriano (?), Dacourt (?), Grosso (?), Cambiasso (?), Vieira. Lazio: Rocchi (?), Firmani, Cribari, Siviglia (?). Livorno: Pasquale, Fanucci, Knezevic. Messina: Caglioni, Rea, Bakayoko (?), Iuliano (?), Zoro. Milan: Maldini, Pirlo, Kaladze (?), Borriello, Nesta (?), Serginho (?). Palermo: Guana (?), Zaccardo, Caracciolo, Capuano, Corini, Amauri. Parma: Ferronetti, Grella, Pisanu, Paci, Paponi, Morfeo (?), Cardone. Reggina: Lucarelli, Tedesco, Campagnolo, Vigiani, Lanzaro, Gazzi. Roma: Perrotta (?), Chivu, Vidal, Aquilani. Sampdoria: Zenoni, Berti (?), Volpi, Flachi, Terlizzi. Siena: Codrea, Galloppa, Konko. Torino: De Sousa, Oguro (?), Pancaro (?). Udinese: Natali, Obodo, Motta, Barreto (?), Iaquinta (?), Felipe, Zenoni.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!