Harika Fener: 3-0

Güncelleme Tarihi:

Harika Fener: 3-0
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2002 01:42

S.Graz'ın ardından Göteborg'u da yenip, finale yükseldi. Uluslararası Efes Pilsen Cup'taki ikinci sınavında da başarılı bir futbol sergileyen sarı lacivertli takım, İsveçli rakibini Lazetiç, Revivo ve Henriusson'un (kendi kalesine) attığı gollerle yıktı.

Fenerbahçe, Antalya'da düzenlenen Uluslararası Efes Pilsen Cup'taki ikinci maçını da kazanarak finale yükseldi. Sarı lacivertli takım, Avusturya'nın Sturm Graz takımından sonra İsveç'in Göteborg takımını da 3-0 yendi. Fenerbahçe'nin finaldeki rakibi bugün saat 20.30'da oynanacak Werder Bremen-Spartak Moskova maçından sonra belli olacak. Final karşılaşması yarın yapılacak.

39. dakikada Hakan Bayraktar'ın pasında topla buluşan Lazetiç, ceza yayına yaklaşırken sert vurdu. Meşin yuvarlak direk dibinden ağlara gitti: 1-0.

40. dakikada Revivo ile verkaça giren Lazetiç, kaleciyi de çalımladı. Çapraz pozisyonda topu boş kale yerine yan ağlara gönderdi. İlk yarı 1-0 sona erdi.

49. dakikada Lazetiç'in pasında sol tarafta topla buluşan Revivo, yakın mesafeden sert vurdu ve skoru 2-0 yapan golü attı.

54. dakikada Ericsson, sağ taraftan ceza alanına girerken sert vurdu, Rüştü'yü aşan top üst direğe çarpıp, auta çıktı.

55. dakikada Lazetiç'in sağdan ortasında Andersson'un kafa ile indirdiği topa Hakan vurdu, meşin yuvarlak üst direkten döndü.

90. dakikada Ceyhun'un kale sahasına gönderdiği topa Revivo ile birlikte hamle yapan Henriusson, ters bir vuruşla meşin yuvarlağı kendi kalesine gönderdi: 3-0. Bu arada maçın 76. dakikasında, Uche hayranı olan Rambo lakaplı bir taraftarın sahaya girmesi nedeniyle oyun bir süre durduruldu.

STAT: Antalya Atatürk

HAKEMLER: Kamil Abitoğlu (***), Berkan Mercanlı (***), Birol Kılınç (***)

FENERBAHÇE: Rüştü (***)- Uche (***), Ümit (***), Mustafa (***) (Dk.43 Serkan ***)- Ali Güneş (**) (Dk.76 Fatih **), Lazetiç (***) (Dk.81 Ceyhun), Hakan (***), Johnson (**), Rapaiç (**) (Dk.21 Erhan **)- Andersson (**), Revivo (***)

GÖTEBORG: B.Andersson (**)- Hoiland (*), Rısp (**), Erlingmark (*), Kamark (**)- Ericsson (**), Antonson (*) (Dk.69 Henriusson *), Rosenkvist (**) (Dk.57 Johanssen *), Svensson (*) (Dk.57 Sendklef **)- G.Andersson (*), Henriksson (*)

GOLLER: Dk.39 Lazetiç, Dk.49 Revivo, Dk.90 Henriusson (Kendi kalesine)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!